Liity joukkueeseemme Vantaan huoltoyksikköön

 

Haemme lukkoseppiä ja turvalaiteasentajia joukkueeseemme Vantaan huoltoyksikköön.

Voit olla turvallisuusalan moniosaaja tai sellaiseksi haluava. Koet itsesi motivoituneeksi ja asiakaspalveluhenkiseksi ongelman ratkaisijaksi. Olet oma-aloitteinen ja viihdyt asiakasrajapinnassa.

Tehtävän hoitamisessa on etua lukitus-, turvatekniikan- tai sähköalan koulutuksesta.

Tehtävänäsi on toimia lukkoseppänä tai turvalaiteasentajana erilaisten lukitus- ja turvajärjestelmien asennus- ja huoltotehtävissä.

EDELLYTÄMME

aktiivista ja ennakkoluulotonta asennetta
luotettavuutta ja nuhteetonta taustaa
kykyä itsenäiseen työskentelyyn
ongelmanratkaisukykyä
aikaisempaa työkokemusta turva-alalta

EDUKSI LUETAAN

oviautomatiikkaosaaminen
sähköisten lukitusjärjestelmien osaaminen
turvajärjestelmien osaaminen


TARJOAMME

 mahdollisuuden kehittyä turvallisuusalan moniosaajaksi
 kilpailukykyisen palkkauksen
 innostavan ja eteenpäin menevän työyhteisön

Lähetä vapaamuotoinen työhakemuksesi palkkatoiveineen ja ansioluettelosi tunnuksella "Lukkoseppä/turvalaiteasentaja " sähköpostitse 31.5.2020 mennessä osoitteeseen turva.rekry@blc.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa työnjohtaja Jani Rouvinen, jani.rouvinen@blc.fi, 044 561 6090 tai palvelujohtaja Mikko Torniainen, mikko.torniainen@blc.fi, 044 7775784

Tehtävään valitulle tullaan suorittamaan alalla pakollinen turvaselvitys.

BLC Turva on turva-, valvonta- ja lukitustekniikkaan erikoistunut palveluyritys. Kattava palveluverkosto ja paikallinen palveluosaaminen ovat kotimaisen yhtiön keskeisiä vahvuuksia. Panostamme voimakkaasti palvelu- ja tuotekehitykseen, mikä näkyy yhtiön tavoitteena olla asiakkaan turvallisuuskumppani koko toimitetun turvaratkaisun ja -järjestelmän elinkaaren ajan. Yrityksellä on toimipisteet 12 paikkakunnalla: Joensuu, Imatra, Lappeenranta, Vantaa, Kuopio, Savonlinna, Mikkeli, Tampere, Jyväskylä, Seinäjoki, Helsinki ja Oulu Yksi yrityksen merkittävistä menestystekijöistä on erittäin ammattitaitoinen henkilökunta. Palveluksessamme on 200 turvallisuusalan ammattilaista. BLC Turva kuuluu kotimaiseen BLC -konserniin