BLC Turva Oy vuoden 2018 iLOQ-partneriksi

Älykkäitä lukitus- ja kulunhallinnan kokonaisratkaisuja toimittava iLOQ on nimittänyt BLC Turva Oy:n Kuopion toimipisteen vuoden 2018 iLOQ-partneriksi. Nimitys on tunnustus toimipisteen vahvasta iLOQ-tuoteperheen osaamisesta.

ILOQ Oy:n myyntijohtaja Toni Päivisen mukaan BLC Turvan nimitystä vuoden iLOQ-partneriksi puoltaa sen vahva osaaminen iLOQ-ratkaisuista ja niiden tarjoamista asiakaseduista. ”Vuoden iLOQ-partneri lisää myös omalla toiminnallaan asiakkaiden tietämystä ratkaisujen eduista ja markkinoi niitä oma-aloitteisesti, Toni Päivinen kertoo.

”BLC Turva Oy on nimityksensä ansainnut. Sen liiketoiminta on vakaalla pohjalla ja toimintaa kehitetään jatkuvasti mm. asiakastyytyväisyyden parantamiseksi entisestään”, Päivinen kiittää.

BLC Turva Oy:n toimitusjohtaja Jukka Nevalainen antaa nimityksestä kiitoksen BLC Turvan henkilökunnalle. ”Kuopion yksikössä on tehty hyvää työtä asiakkaiden parissa, ja nimitys vuoden 2018 iLOQ-partneriksi on hieno palkinto tiimille”, Jukka Nevalainen toteaa.

”Meillä on BLC Turvassa erittäin osaava henkilökunta, mikä on merkittävä vahvuus koko yhtiölle”, Nevalainen kertoo. Kaiken kaikkiaan BLC Turva Oy:n palveluksessa työskentelee 200 turva-alan ammattilaista.

BLC Turva Oy:n toimitusjohtajan mukaan kiitos hyvästä yhteistyöstä kuuluu myös iLOQille: ”Innovatiivisilla tuotteilla pystymme tarjoamaan asiakkaillemme alan uusimpia ratkaisuja. Kaiken kaikkiaan ILOQin tarjoama järjestelmä on otettu asiakkaidemme keskuudessa hyvin vastaan. Olemme saaneet asiakkailtamme positiivista palautetta erityisesti iLOQin järjestelmien joustavuudesta”, Jukka Nevalainen kertoo.