Uusia teräväpiirtokanavia BLC:n kaapelitelevisioverkkoon: TV5 HD; Frii HD ja Kutonen HD vapaasti seurattavissa 11. tammikuuta alkaen

BLC:n kaapelitelevisioverkossa aloittaa 11. Tammikuuta kolme uutta teräväpiirtokanavaa: TV5 HD, Frii HD ja Kutonen HD. TV5-kanava on tällä hetkellä erittäin ajankohtainen, koska kanavan omistaja Discovery Communications on hankkinut olympialaisten laajat televisiointi- ja multimediaoikeudet Euroopassa vuosiksi 2018-2024. BLC:n kaapelitelevisioverkossa vapaasti vastaanotettavat TV5 ja TV5 HD -kanavat seuraavat Pyeongchangin talviolympialaisia tiiviisti ja näyttävät mm. kaikki miesten jääkiekon Suomen pelit ja ratkaisuottelut yksinoikeudella ja suomeksi selostettuna. Lisäksi kanavalla on olympiaohjelmaa yksinoikeudella päivittäin klo 19-21. Katselu edellyttää Cable Ready HD –vastaanotinta Uudet teräväpiirtokanavat jaetaan BLC:n kaapelitelevisioverkossa maksutta, eikä katselu edellytä teräväpiirtoon siirtymisen jälkeenkään maksukanavakorttia. Katseluun tarvitaan kuitenkin muiden HD-kanavien tavoin Cable Ready HD-hyväksytty päätelaite. Oman television tai digiboksin soveltuvuuden teräväpiirtokanavien vastaanottamiseen voi tarkistaa osoitteesta www.testatutlaitteet.fi. Uudet kanavapaikat:

  • TV5 HD = 27
  • Frii HD = 36
  • Kutonen HD = 30

Samassa yhteydessä muutetaan seuraavien kanavien kanavanumerot kaapeliverkossa:

  • TLC 18 -> 11
  • TV5 10 -> 7
  • Kutonen 11 -> 10

Useimmat vastaanottimet löytävät uudet ja uudelle kanavapaikalle siirtyneet kanavat automaattisesti. Käyttämästäsi vastaanottimesta riippuen voit kuitenkin joutua palauttamaan laitteen tehdasasetukset ja/tai tekemään uuden kanavahaun.