Watsoniin uusi maksukanava: Fight Sports HD

Kamppailu-urheilun ystävien vuosi alkaa mieluisissa merkeissä, kun Watsonin maksukanavatarjontaan tule uusi Fight Sports HD –kanava. Kanava on nähtävissä osana Watsonin Sports-kanavapakettia sekä tilattavissa osana TV-Mix ja MiniMix –paketteja. Kanava aloittaa 10.2.2017 kanavapaikalla 168.

Fight Sports HD tarjoaa teräväpiirtona monipuolisen kattauksen kamppailu-urheilua aina nyrkkeilystä ja potkunyrkkeilystä MMA-otteluihin, sumoon, karateen ja judoon. Suorien ottelulähetysten lisäksi kanavalla nähdään mm. kampailu-urheiluaiheisia uutisia sekä dokumentti- ja reality-sarjoja. Kanava on englanninkielinen.

Sports –kanavapaketin tilaaja:
Sports-kanavapaketti saa lisävahvistusta Fight Sports HD -kanavasta. Kamppailulajeihin erikoistunut kanava aloittaa 10.2.2017 kanavapaikalla 168, ja korvaa siten kanavavalikoimasta poistuvan TRACE Sport Stars -kanavan. Muutos ei vaadi sinulta toimenpiteitä, eikä sillä ole vaikutusta kanavapakettien hinnoitteluun.

TV-Mix tai MiniMix –kanavapaketin tilaaja    
TRACE Sport Stars –kanava poistuu kanavavalikoimasta. Mikäli sinulla on kyseinen kanava tilattuna, voit vaihtaa Mix-pakettiisi tilalle toisen kanavan. Voit valita myös uuden Fight Sports HD –kanavan!

Pahoittelemme muutoksesta mahdollisesti koituvaa harmia. Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme puhelimitse 015 577 5310 tai sähköpostitse asiakaspalvelu@blc.fi