<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1335718923188186&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Hae sivustolta

Aloita kirjoittamalla vähintään 3 merkkiä

  BLC Telecom tukee painonnostaja Jenni Immosta

  BLC Telecomilla on ilo toimia tänä vuonna savonlinnalaisen painonnostajan Jenni Immosen tukijana.

  telecom-tausta

  19-vuotiaalla Jennillä on vasta vuosi painonnostoa takana, mutta hänellä on vahva tausta crossfitista. Tänä vuonna lukion päättänyt Jenni ehti harrastaa crossfitia muutaman vuoden ajan ja huomasi, että hänellä on lahjoja painonnostoon. ”Rauta liikkui ja se oli kivaa, joten siirryin painonnoston puolelle, ” Jenni selostaa lajin vaihdostaan.

  IMG_8743

  Kuvaaja: Saana Hänninen

  Rauta liikkuu

  Painonnosto on hyvin spesifilaji ja tavoitteet pystytään määrittämään tarkasti, koska tuloksen näkee kiloina tangossa. Tämä auttaa treenatessa, koska tietää koko ajan tarkat tavoitteet, johon on pyrkimässä. Urheilijan työ on kokonaisvaltaista, eikä siitä varsinaisesti ole vapaapäiviä. Keskimäärin viikossa lajitreenejä on neljästä viiteen kertaan ja siihen päälle muu liikunta. Kuitenkin Jenni pitää tärkeänä, että treenit sovelletaan muun elämän kuormittavuuden mukaisesti. On tärkeää tietää omat rajat ja huolehtia, että treenaaminen ei mene liiallisuuksiin. ”En halua stressata liikoja, vaan mennään ilon kautta” Jenni kertoo.

  Tämän syksyn ensimmäiset hyvin menneet kisat ovat jo takana ja edessä vielä nuorten EM-kisat. Kuten me BLC Telecomillakin toimimme ilon kautta, myös Jenni haluaa edetä urheilussa positiivisen kautta ja odottaa syksyn kisoja luottavaisin mielin. Tulevaisuudessa tavoitteet on asetettu korkeammalle, ja niitä kohti mennään tasaisesti eteenpäin.

  BLC Telecom toivottaa Jennille onnea tuleviin kisoihin!