<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1335718923188186&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Hae sivustolta

Aloita kirjoittamalla vähintään 3 merkkiä

  logo-blc-telecom

  Puhepalvelut

    Puhepalvelut

    Puhelu on yhä tärkeä tapa viestiä yritysmaailmassa. Tavoitettavuus, luotettavuus ja kustannustehokkuus ovat avainsanoja, jotka sopivat yhteen tarjoamiemme tuotteiden ja palveluiden kanssa. Hyödynnä asiantuntijuutemme – me löydämme yrityksesi asiakaspalveluun parhaan mahdollisen ratkaisun.

    DNA Yritysliittymät ja Mobiilivaihde

    Palveluvalikoimaamme kuuluvat DNA:n nykyaikaiset mobiilipalvelut tarjoavat yrityksellesi kilpailukykyisiä langattomia ratkaisuja, joiden avulla voit helpottaa työntekoa, parantaa tuottavuutta ja säästää kustannuksia.

    DNA Mobiilivaihde on monipuolinen ja kustannustehokas ratkaisu yrityksen puheluliikenteen hoitamiseen ja työntekijöiden tavoitettavuuden parantamiseen. DNA Mobiilivaihde parantaa tavoitettavuutta kustannustehokkaasti. Skaalautuvuutensa ansiosta se soveltuu niin muutaman hengen yrityksiin kuin tuhansien henkilöiden organisaatioihin tarjoten samalla joustavuutta, helppokäyttöisyyttä ja uusia ominaisuuksia.

    Oppaasi turva- ja tietotekniikassa