<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1335718923188186&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

NOJANMAAN TENNISKENTTÄ

Nojanmaan tenniskausi 2021 alkaa tänään.

Savonlinnan BLC-osuuskunnan Omistaja-asiakkailla on pelikauden aikana käyttöoikeus BLC:n pääkonttorin tenniskenttään pelikauden aikana klo 8.00-22.00.

Kentän käyttäjäksi tulee käydä rekisteröitymässä BLC Telecomin asiakaspalvelupisteessä (Nojanmaantie 20, asiakaspalvelu avoinna ma-pe klo 9-16, p. 015 577 5310, asiakaspalvelu@blc.fi). Rekisteröitymisen jälkeen saat käyttöösi avaimen kentän lukkoon.

Tenniskentän varauskalenteri

Pelikauden aikana tennisvuoron voit varata osoitteessa http://www.varaaheti.fi/blcosuuskunta

Voit varata kerrallaan 2 tuntia peliaikaa. Huomaa, että varaus on aina tehtävä etukäteen, tällä tavoin varmistamme, että kenttä on vapaana ja pelikunnossa varauksen tehneille!

1. Valitse itsellesi sopiva vapaana oleva peliaika kalenterista ja varaa se. Ensimmäisellä varauskerralla luo itsellesi käyttäjätili antamalla pyydetyt tiedot. 

2. Saat varausvahvistuksen sähköpostiisi. Sähköpostiviestissä on myös ohjeet mahdollisen peruutuksen tekemiseen.

Savonlinnan BLC-osuuskunnan Omistaja-asiakkaille on käyttöoikeus BLC:n pääkonttorin tenniskenttään klo 8.00-22.00 välisenä aikana tenniskauden ajan. Keskiviikkoisin klo 8-11 kentälle tehdään viikkokunnostus, jolloin peliaikaa ei ole mahdollista saada.

Muista kentän huolto ennen ja jälkeen pelin

Hyvään pelitapaan kuuluu, että tenniskenttä jätetään pelaamisen jälkeen aina sellaiseen kuntoon, että seuraavat pelaajat pääsevät suoraan aloittamaan pelin.

Toimi seuraavasti ennen peliä:

Jätä autosi BLC:n pääkonttorin edessä oleville merkityille vieraspaikoille. Älä pysäköi nurmelle tai tenniskentän viereen.
Jos kentän pinta on kuiva ja pölisevä, se tulee kastella kevyesti vesiletkulla ennen pelaamisen aloittamista.

Toimi seuraavasti pelin jälkeen:

Ota muut kentän käyttäjät huomioon. Jätä kenttä aina siihen kuntoon, että se on pelivalmis.
Harjaa kenttä reunoja myöten kenttäharjalla. Suositeltavin tapa on harjata kenttä kehämäisesti reunoilta kohti keskikohtaa.
Puhdista kentän linjat.
Kastele kenttä vesiletkulla. Sateen läpimäräksi kastelemaa kenttää ei tarvitse kastella erikseen.