<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1335718923188186&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Hae sivustolta

Aloita kirjoittamalla vähintään 3 merkkiä

  BLC Telecom rekrytoi: Järjestelmäasiantuntija

  Haluatko olla osa huipputiimiämme? Nyt sinulla on mahdollisuus päästä mukaan BLC Telecomin Itä-Suomen valloitukseen olemalla tärkeä osa datapalvelut tiimiämme.

  Työtehtäviisi kuuluu: 

  Haemme järjestelmäasiantuntijaa Linux palvelinten ylläpitoon. Vastaat yhdessä asiantuntijatiimin kanssa palvelinten konfiguroinnista, asennuksista sekä sovellusten toiminnasta. Tehtävässä pääset kehittämään osaamistasi lähtötasosi huomioiden muiden IT-asiantuntijoiden tuella. Tehtäviisi kuuluu esimerkiksi palvelinten asennukset, palveluiden ylläpito, verkonvalvonta-automaation kehittäminen ja ylläpito. Työskentelet myös tiiviisti yhdessä tietoliikennetiimin kanssa ja olet mukana osaltasi tuottamassa tietoliikennepalveluita sekä kuluttajille että yrityksille.

   Mitä toivomme sinulta:

  • Toivomme sinulta innokkaan asenteen lisäksi osaamista seuraavista asioista:
  • LINUX-käyttöjärjestelmät
  • Palvelimien ja palveluiden ylläpito
  • Lisäksi eduksi katsotaan tietoliikenne- ja tietoturvaosaaminen sekä ohjelmointitaidot
  • Olet yhteistyökykyinen ja tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa.
  • Toimintatapasi on suunnitelmallinen ja paineensietokykysi on hyvä.
  • Työskentelet itseohjautuvasti ja pitkäjänteisesti, otat vastuuta ja saat asioita tapahtumaan.
  • Olet innokas kehittämään toimintatapoja eteenpäin

   Mitä me tarjoamme sinulle? 
   
  Vakavaraisessa ja kasvuhakuisessa yhtiössämme pääset kehittymään osaamisessasi aitiopaikalla tietoteknisen kehityksen kärjessä, asiantuntevassa työyhteisössä - käyttäen alan parhaita työkaluja. Tarjoamme sinulle perehdytyksen tehtävään ja muun tiimin tuen vastuualueellasi. Tarjoamme myös kattavan työterveyshuollon ja hyvinvointiedut käyttöösi. Innostunut datapalvelutiimimme odottaa jo sinua vahvistamaan joukkoamme. 

  BLC Telecom panostaa lähivuosina erityisesti Itä-Suomen valokuituverkon kehittämiseen. Toimipaikkasi on BLC Telecomin toimipiste Savonlinnan Nojanmaassa, mutta voit myös työskennellä hybridimallilla tarvittaessa.

  Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, mutta haethan meille viimeistään 31.3.2023 mennessä.

  Lisätietoja tehtävästä antaa Toni Reponen p. 044 777 5725 arkisin klo 8-16 välillä.

   

  BLC-konserni on nopeasti kasvava, vakavarainen, moderni turva- ja tietotekniikan palveluita tarjoava konserni. Haluamme olla alamme vetovoimaisin toimija ja tuottaa asiakkaillemme arvoa toimimalla oppaana turva- ja tietotekniikassa. Konsernin liikevaihtovaihtotaso on noin 95 miljoonaan euroa ja henkilöstömäärä yli 500 työntekijää. Konserniin kuuluu liiketoiminnot; BLC Telecom, BLC Turva ja Hardware Group Finland. Toimimme 19 paikkakunnalla ympäri Suomen ja pääkonttorimme on Savonlinnassa. BLC on perustettu vuonna 1889. Konsernin omistaa Savonlinnan BLC-osuuskunta.  

   

  Tutustuthan rekrytoinnin tietosuojaselosteeseemme täällä

   

  Aiheet: