<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1335718923188186&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Hae sivustolta

Aloita kirjoittamalla vähintään 3 merkkiä

  BLC Telecom rekrytoi: Modernin markkinoinnin moniosaaja – liity joukkoomme!

   

  Tule mukaan Savonlinnan parhaaseen tiimiin tekemään tietoliikenteen murrosta! Nyt sinulla on mahdollisuus päästä aitiopaikalle, kun BLC Telecom vahvistaa ja kehittää tietoliikennealan markkinointia entisestään.

  Haemme markkinoinnin moniosaajaa vastaamaan BLC Telecomin markkinointiviestinnän suunnittelusta ja toteutuksesta. Työnkuva on itsenäinen ja edellytämme aikaisempaa työkokemusta monipuolisista markkinoinnin suunnittelun ja tuotannon tehtävistä. Tässä roolissa pääset hyppäämään mukaan monipuolisiin markkinoinnin tehtäviin, jotka liittyvät digi- ja somemarkkinointiin, paikallismarkkinointiin sekä tapahtumien järjestämiseen ja erilaisiin myynnin tukitehtäviin. Roolissa pääset tuottamaan markkinointimateriaalia eri kanaviin, suunnittelemaan ja toteuttamaan tapahtumia yhdessä myyntitiimimme kanssa sekä kuluttaja- että yritysasiakkaille. Lisäksi osallistut myös konsernin markkinointiin tarvittaessa.


  Oletko monipuolinen ja aikaansaava osaaja, joka etsii monipuolista markkinointiosaajan työtä?

  Olet etsimämme henkilö mikäli:

  • Olet sujuvasanainen sisällöntuottaja, joka tuntee kattavasti markkinoinnin kanavia ja vaikutuskeinoja – erityisesti digitaalisia sellaisia
  • Pystyt suunnittelemaan sekä tuottamaan monipuolisia sisältökokonaisuuksia, joita hyödynnetään markkinoinnin automaatiossa – olet käyttänyt Hubspot järjestelmää työssäsi aiemmin
  • Olet käyttänyt erilaisia järjestelmiä ja alustoja sisältöjen ylläpitämiseksi. Hallitset yleisimmät työkalut ostetun näkyvyyden rakentamiseen sosiaalisen median kanavissa.
  • Sinulla on visuaalista silmää ja osaamista taitto-ohjelmista
  • Olet kiinnostunut alastamme ja olet myyntihenkinen persoona
  • Teet hyvällä fiiliksellä töitä ja pystyt pitämään useita lankoja käsissäsi samaan aikaan.
  • Et pelkää esiintyä isonkaan yleisön edessä.
  • Arvostamme toimialamme tuntemusta
  • Henkilönä olet oma-aloitteinen ja aikaansaava tiimipelaaja, joka motivoituu tuloksista. Ymmärrät brändityön merkityksen ja viet sitä eteenpäin kanssamme positiivisella ja tavoitteellisella työotteella. Toimit arvojemme mukaisesti – olet iloinen, tuloksellinen, uudistuva ja asiakaslähtöinen.

  Arvostamme alan työkokemusta ja toivomme, että sinulla on kokemusta ja näyttöä osaamisestasi useamman vuoden ajalta. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä myyntipäällikön kanssa vastaten myyntiin -ja markkinointiin liittyvistä työtehtävistäsi itsenäisesti.

  Tarjoamme haastavan ja monipuolisen työkuvan, jossa pääset kasvamaan ja kehittymään. Monipuolisten ja kehittävien työtehtävien lisäksi tarjoamme kivan ja energisen tiimin sekä kilpailukykyiset edut.


  Mitä me tarjoamme sinulle?

  Vakavaraisessa ja kasvuhakuisessa yhtiössämme pääset kehittymään osaamisessasi aitiopaikalla tietoteknisen kehityksen kärjessä, asiantuntevassa työyhteisössä - käyttäen alan parhaita työkaluja. Meillä on asiakas- ja henkilöstötyytyväisyys huippuluokkaa. Tarjoamme useita arvostettuja työsuhde-etuja, kuten kattavan työterveyshuollon sekä hyvinvointiedut käyttöösi. Meillä on myös ajanmukaiset työvälineet ja mukavat työtilat Savonlinnassa, mutta meillä työ ei ole paikkaan sidottu.

  Jos innostuit, mutta haluat kuulla vielä lisää, otathan yhteyttä Myyntipäällikkö Paula Muhoseen p. 044 777 5733 ma-to klo 15-16 hakuaikana.

  Tunnistitko itsesi? Siinä tapauksessa olisi hieno seuraavaksi kuulla sinusta!

  Haethan meille viimeistään 10.12.2021 mennessä. Käymme läpi hakemuksia jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.  

  BLC-konserni on nopeasti kasvava, vakavarainen, moderni turva- ja tietotekniikan palveluita tarjoava konserni. Haluamme olla alamme vetovoimaisin toimija ja tuottaa asiakkaillemme arvoa toimimalla oppaana turva- ja tietotekniikassa. Konsernin liikevaihtovaihtotaso on noin 95 miljoonaan euroa ja henkilöstömäärä yli 500 työntekijää. Konserniin kuuluu liiketoiminnot; BLC Telecom ja BLC Turva sekä nyt ostetut yritykset AM Security, AM Lukkoasema ja Hardware Group Finland. Toimimme 19 paikkakunnalla ympäri Suomen ja pääkonttorimme on Savonlinnassa. BLC on perustettu vuonna 1889. Konsernin omistaa Savonlinnan BLC-osuuskunta.

  Aiheet: