<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1335718923188186&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Hae sivustolta

Aloita kirjoittamalla vähintään 3 merkkiä

  BLC Telecom rekrytoi: Taloushallinnon asiantuntija Savonlinnaan

  Innostaako sinua mielenkiintoinen tehtäväkokonaisuus kirjanpidon sekä raportointiprosessien ja järjestelmien kehittämisen parissa vakavaraisessa yhtiössä?
   

  Haemme Savonlinnaan BLC-konsernin pääkonttoriin taloushallinnon tiimiin uutta taloushallinnon asiantuntijaa. Tehtävä on määräaikainen 30.6.2023 saakka, ja toivomme, että voisit aloittaa viimeistään vuodenvaihteessa työsi meillä.

  Etsimme alan ammattilaista, jolla on työkokemusta taloushallinnosta tai muuta soveltuvaa osaamista ja olet kiinnostunut alan tarjoamista työtehtävistä. Tehtävässä pärjää oma-aloitteinen ja asiakasrajapinnassa viihtyvä henkilö. Kyky ja halu oppia uusia asioita on ehdottomasti tarpeen ja katsotaan eduksi.

  Vastaat omalta osaltasi BLC yhtiöiden kirjanpidoista sekä muista taloushallinnon prosesseista, joita hoidamme tiimissämme. Vastaat yhdessä muun taloushallinnon tiimin kanssa siitä, että BLC yhtiöiden luvut raportoidaan oikein ja ajallaan eteenpäin.

  Uuden taloushallinnon asiantuntijamme tehtäviä ovat:

  • Yhteistyö  eri yksiköiden ja muiden toimintojen kanssa
  • BLC yhtiöiden kirjanpidot ja täsmäytykset sekä kuukausiraportointitehtävät yhdessä tiimin kanssa
  • Kassavirtaennusteissa ja tilinpäätöksissä avustaminen
  • Maksatukset, erilaiset viranomaisilmoitukset
  • Tarvittaessa ostoreskontran ja myyntireskontran tehtävät
  • Sekä muut avustavat taloushallinnon tehtävät

  Emme odota, että olet tullessasi kaikkien näiden tehtävien ammattilainen. Sen sijaan oppiva asenne ja kiinnostus monipuolisiin kirjanpidon ja taloushallinnon tehtäviin on menestymisen edellytys. Tehtävässä tarvitset kuitenkin kokemusta vähintään kirjanpidosta ja mielellään myös verotuksesta ja arvonlisäverokäytännöistä. Arvostamme osaamista Microsoft Dynamics AX ja Palette ohjelmien käytöstä. Teemme paljon tiimityötä ja tarvittaessa käytämme myös ulkopuolisia asiantuntijoita apunamme.

  Ammatillisen osaamisen lisäksi arvostamme tarkkuutta, huolellisuutta ja vastuullista työskentelytapaa sekä kykyä ja halua oppia uusia asioita positiivisella asenteella. Tiimimme on hyvin yhteisöllinen ja toivomme sinunkin nauttivan yhdessä tekemisestä. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn, nykyaikaiset työvälineet ja koulutusmahdollisuuksia sekä hyvät henkilöstöedut, kuten kattavan työterveyshuollon ja SmartumPlus hyvinvointiedut käyttöösi.

  Lisätietoja tehtävästä antaa talouspäällikkö Tuula Jylhä puh 044-777 5422   

  Haethan tehtävään viimeistään pe 2.12.2022 mennessä, sillä sopivan henkilön kanssa olemme valmiita etenemään nopeasti.

  BLC Telecom on perinteikäs ja vakavarainen savonlinnalainen tietoliikenneoperaattori. BLC Telecom tarjoaa Savonlinnassa ja useilla muilla alueilla Itä-Suomessa kattavat ja laadukkaat tietoliikennepalvelut henkilöasiakkaille, yhteisöille ja yrityksille sekä teleoperaattoreille.

  BLC Telecom on osa valtakunnallisesti toimivaa, 100 % suomalaisessa omistuksessa olevaa BLC-konsernia, jonka missiona on toimia asiakkaidensa oppaana kiinteistöjen tieto- ja turvatekniikassa. Konsernin vuotuinen liikevaihtotaso on n. 90 M€ ja palveluksessamme on yli 500 työntekijää 20 paikkakunnalla. BLC-konsernin pääkonttori on Savonlinnassa.
   

  Aiheet: