<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1335718923188186&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Hae sivustolta

Aloita kirjoittamalla vähintään 3 merkkiä

  BLC Telecom rekrytoi: Taloyhtiömyyjä Itä-Suomeen

  Vauhtimme kiihtyessä etsimme taloyhtiömyyjää Itä-Suomen alueelle . Löytyykö sinusta positiivista ja myyntihenkistä asennetta sekä palveluhalukkuutta? Oletko ulospäinsuuntautunut, tavoitteellinen, nautit myyntityöstä ja janoat uusia haasteita? Haluatko olla mukana rakentamassa tulevaisuuden tietoliikenneyhteyksiä? Nyt sinulla on mahdollisuus päästä osaksi BLC Telecomin myynnin huipputiimiä ja Itä-Suomen valloitusta. Hae taloyhtiömyyjäksi BLC Telecomille!

  Työtehtäviisi kuuluu: 

  Taloyhtiömyyjän työ on tärkeää alueellisen valokuituverkon edistäjänä ja pääset työskentelemään aitiopaikalla BLC Telecomin valokuituprojekteissa eri hankealueilla. Työhösi kuuluu aktiivinen tietoliikenneratkaisujen monikanavainen myyntityö sekä pitkäikäisten asiakassuhteiden rakentaminen yhdessä isännöitsijöiden ja taloyhtiöiden puheenjohtajien kanssa. Työtehtäviisi kuuluu alkukartoitusten ja sopimusten laatimisen lisäksi asiakassuhteiden ylläpitoa ja yhtiökokouksiin osallistumista. 

  Mitä me tarjoamme sinulle?

  BLC Telecom panostaa lähivuosina erityisesti Itä-Suomen valokuituverkkojen rakentamiseen. Vakavaraisessa ja kasvuhakuisessa yhtiössämme pääset kehittymään osaamisessasi aitiopaikalla tietoteknisen kehityksen kärjessä, asiantuntevassa työyhteisössä - käyttäen alan parhaita työkaluja. Meillä on asiakas- ja henkilöstötyytyväisyys huippuluokkaa.

  Tarjoamme sinulle perehdytyksen tehtävään, markkinoinnin tuen myyntialueellasi, tarvittavat markkinointimateriaalit sekä koko talon tuen, jotta menestyt tehtävässäsi. Tarjoamme myös kattavan työterveyshuollon ja hyvinvointiedut käyttöösi. Innostunut myyntitiimimme odottaa jo sinua vahvistamaan joukkoamme.

  Tarjoamme kilpailukykyisen pohjapalkan sekä tuloksiin perustuvan myyntiprovision. Voit siis itse vaikuttaa ansiotasoosi omalla työlläsi. Voit työskennellä asuinpaikastasi riippuen esimerkiksi Savonlinnasta, Joensuusta, Kiteeltä, Varkaudesta tai Imatralta käsin.

  Tulet menestymään työssäsi, kun:

  • Nautit myyntityöstä ja asiakkaiden parissa toimimisesta
  • Olet ulospäin suuntautunut ja kykenet keskustelemaan erilaisten ihmisten kanssa
  • Osaat f2f myynnin, olet sisukas ja periksiantamaton
  • Hallitset hyvin kokonaisuuksia ja toimintasi on tavoitteellista
  • Sinulla on kykyä ja halukkuutta oppia uusia asioita
  • Osaat työskennellä järjestelmällisesti, sekä itsenäisesti että tiimissä
  • Lisäksi edellytämme, että olet valmis toimimaan arvojemme mukaisesti – olet iloinen, tuloksellinen, uudistuva ja asiakaslähtöinen.

  Lisäksi odotamme sinulta:

  • Oikeaa, energistä asennetta tavoitteelliseen myyntityöhön
  • Aktiivisuutta, tuloshakuisuutta sekä vastuunkanto kykyä
  • Sinulla tulee olla oma auto käytössäsi

  Innostuitko?

  Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, mutta haethan tästä meille viimeistään 5.4.2024 mennessä. 

  Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Marko Jokela p. 044 777 5775 

  Tutustuthan rekrytoinnin tietosuojaselosteeseemme täällä


  BLC-konserni on nopeasti kasvava, vakavarainen, moderni turva- ja tietotekniikan palveluita tarjoava konserni. Haluamme olla alamme vetovoimaisin toimija ja tuottaa asiakkaillemme arvoa toimimalla oppaana turva- ja tietotekniikassa. Konsernin liikevaihtovaihtotaso on noin 95 miljoonaan euroa ja henkilöstömäärä yli 500 työntekijää. Konserniin kuuluu liiketoiminnot; BLC Telecom, BLC Turva ja Hardware Group Finland. Toimimme 19 paikkakunnalla ympäri Suomen ja pääkonttorimme on Savonlinnassa. BLC on perustettu vuonna 1889. Konsernin omistaa Savonlinnan BLC-osuuskunta.

  Aiheet: