<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1335718923188186&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Hae sivustolta

Aloita kirjoittamalla vähintään 3 merkkiä

  BLC Telecom rekrytoi: Taloyhtiömyyjä

  Etsimme taloyhtiömyyjää Itä-Suomen alueelle.  Löytyykö sinusta positiivista ja myyntihenkistä asennetta sekä palveluhalukkuutta? Oletko ulospäinsuuntautunut, tavoitteellinen, nautit myyntityöstä ja janoat uusia haasteita? Haluatko olla mukana rakentamassa tulevaisuuden tietoliikenneyhteyksiä? Nyt sinulla on mahdollisuus päästä osaksi BLC Telecomin myynnin huipputiimiä ja Itä-Suomen valloitusta. Hae taloyhtiömyyjäksi BLC Telecomille! 

   

  Työtehtäviisi kuuluu:  

  Taloyhtiömyyjän työ on tärkeää alueellisen valokuituverkon edistäjänä ja pääset työskentelemään aitiopaikalla BLC Telecomin valokuituprojekteissa eri hankealueilla. Työhösi kuuluu aktiivinen tietoliikenneratkaisujen monikanavainen myyntityö sekä pitkäikäisten asiakassuhteiden rakentaminen yhdessä isännöitsijöiden ja taloyhtiöiden puheenjohtajien kanssa. Työtehtäviisi kuuluu alkukartoitusten ja sopimusten laatimisen lisäksi asiakassuhteiden ylläpitoa ja yhtiökokouksiin osallistumista. Tulet menestymään työssäsi, mikäli olet ulospäinsuuntautunut, oma-aloitteinen ja hyvät vuorovaikutustaidot omaava. 

  Mitä me tarjoamme sinulle?  

  BLC Telecom panostaa lähivuosina erityisesti Itä-Suomen valokuituverkon kehittämiseen. Vakavaraisessa ja kasvuhakuisessa yhtiössämme pääset kehittymään osaamisessasi aitiopaikalla tietoteknisen kehityksen kärjessä, asiantuntevassa työyhteisössä - käyttäen alan parhaita työkaluja. Meillä on asiakas- ja henkilöstötyytyväisyys huippuluokkaa. 

  Tarjoamme sinulle perehdytyksen tehtävään, markkinoinnin tuen myyntialueellasi, tarvittavat markkinointimateriaalit sekä asiakaspalvelun tuen. Tarjoamme myös kattavan työterveyshuollon ja hyvinvointiedut käyttöösi. Innostunut myyntitiimimme odottaa jo sinua vahvistamaan joukkoamme. 

  Tarjoamme kilpailukykyisen pohjapalkan sekä tuloksiin perustuvan myyntiprovision. Voit siis itse vaikuttaa ansiotasoosi omalla työlläsi. Voit työskennellä asuinpaikastasi riippuen esimerkiksi Savonlinnasta, Mikkelistä, Joensuusta, Kiteeltä, Varkaudesta tai Pieksämäeltä käsin. 

  Tulet menestymään työssäsi, kun: 

  • Nautit myyntityöstä ja asiakkaiden parissa toimimisesta
  • Osaat f2f myynnin, olet sisukas ja periksiantamaton
  • Hallitset hyvin kokonaisuuksia ja toimintasi on tavoitteellista
  • Sinulla on kykyä ja halukkuutta oppia uusia asioita
  • Osaat työskennellä sekä itsenäisesti että tiimissä 
  • Lisäksi edellytämme, että olet valmis toimimaan arvojemme mukaisesti – olet iloinen, tuloksellinen, uudistuva ja asiakaslähtöinen. 

  Odotamme sinulta: 

  • Oikeaa, energistä asennetta tavoitteelliseen myyntityöhön
  • Olet tuloshakuinen, itsenäinen, vastuuntuntoinen ja aktiivinen
  • Sinulla tulee olla oma auto käytössäsi

  Innostuitko? 

  Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, mutta haethan meille viimeistään 22.3.2023 mennessä.  Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Marko Jokela p. 044 777 5775  

  BLC-konserni on nopeasti kasvava, vakavarainen, moderni turva- ja tietotekniikan palveluita tarjoava konserni. Haluamme olla alamme vetovoimaisin toimija ja tuottaa asiakkaillemme arvoa toimimalla oppaana turva- ja tietotekniikassa. Konsernin liikevaihtovaihtotaso on noin 95 miljoonaan euroa ja henkilöstömäärä yli 500 työntekijää. Konserniin kuuluu liiketoiminnot; BLC Telecom, BLC Turva ja Hardware Group Finland. Toimimme 19 paikkakunnalla ympäri Suomen ja pääkonttorimme on Savonlinnassa. BLC on perustettu vuonna 1889. Konsernin omistaa Savonlinnan BLC-osuuskunta. 

   

  Tutustuthan rekrytoinnin tietosuojaselosteeseemme täällä 

  Aiheet: