<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1335718923188186&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Hae sivustolta

Aloita kirjoittamalla vähintään 3 merkkiä

  BLC Telecom rekrytoi: Oletko uusi huippumyyjämme?

  Etsimme myyjiä yrittäjäpohjaiseen tai vakituiseen työsuhteeseen valokuitumyyntityöhön Itä-Suomen alueelle. 

  Löytyykö sinusta positiivista ja myyntihenkistä asennetta sekä palveluhalukkuutta? Oletko rohkea, tavoitteellinen, nautit asiakastyöstä ja janoat uusia haasteita? Tule meidän mukaamme tekemään tulevaisuuden tietoliikenneyhteyksiä ja hae valokuitumyyjäksi BLC Telecomille! 

   Valokuitumyyjän työ on tärkeää alueellisen valokuituverkon edistäjänä ja kenttämyyjänä olet aitiopaikalla BLC Telecomin valokuituprojekteissa eri hankealueilla. Kenttämyyjänä kierrät pääsääntöisesti ovelta ovelle ja kohtaat asiakkaita heidän kotonaan. Tämän lisäksi voit osallistua valokuidun markkinointitilaisuuksiin ja tehdä ständimyyntiä. 

   "Valokuitumyyjän työssä parasta on se, että saan itse johtaa omaa tekemistäni. BLC tarjoaa loistavat työkalut ja tarvittavan tuen onnistumiseen, loppu on itsestäni kiinni. BLC palkitsee hyvistä suorituksista todella motivoivasti ja liukuvan työajan ansiosta työelämä ja vapaa-aika pysyvät hyvin tasapainossa", kertoo tuleva myyjäkollegasi Tommi työstään. Valokuitumyyjän työhön voit tutustua tarkemmin TE-livessä. 

   Nyt sinulla on mahdollisuus päästä osaksi BLC Telecomin myynnin huipputiimiä ja Itä-Suomen valloitusta! Voit tehdä meille myyntityötä itsellesi sopivina aikoina oman yrityksesi kautta tai työsuhteessa BLC Telecomilla. 

  Työtehtäviisi kuuluu:  
  Tässä mielenkiintoisessa tehtävässä olet mukana rakentamassa moderneja tietoliikenneyhteyksiä. Työhösi kuuluu aktiivinen valokuituliittymien myyntityö ja toimiminen asiakkaiden parissa, aina myyntialueen kartoituksesta valokuituliittymien toimitukseen asti. 

   Mitä me tarjoamme sinulle? 
   Vakavaraisessa ja kasvuhakuisessa yhtiössämme pääset kehittymään osaamisessasi aitiopaikalla tietoteknisen kehityksen kärjessä, asiantuntevassa työyhteisössä - käyttäen alan parhaita työkaluja. Meillä on asiakas- ja henkilöstötyytyväisyys huippuluokkaa.  

  Tuemme työtäsi aktiivisella markkinoinnilla myyntialueella sekä asiakaspalvelulla. Tarjoamme sinulle perehdytyksen tehtävään sekä tarvittavat markkinointimateriaalit. Työsuhteessa oleville tarjoamme myös kattavan työterveyshuollon ja hyvinvointiedut käyttöösi. Innostunut myyntitiimimme odottaa jo sinua vahvistamaan joukkoamme.  

  Tarjoamme kilpailukykyisen pohjapalkan sekä tuloksiin perustuvan myyntiprovision. Voit siis itse vaikuttaa ansiotasoosi omalla työlläsi. 

  BLC Telecom panostaa lähivuosina erityisesti Itä-Suomen valokuituverkon kehittämiseen. Voit työskennellä asuinpaikastasi riippuen esimerkiksi Savonlinnasta, Mikkelistä, Joensuusta, Kiteeltä, Varkaudesta tai Pieksämäeltä käsin.  

  Tulet menestymään työssäsi, kun: 

  • Nautit myyntityöstä ja asiakkaiden parissa toimimisesta 
  • Osaat f2f myynnin, olet sisukas ja periksiantamaton 
  • Hallitset hyvin kokonaisuuksia ja toimintasi on tavoitteellista 
  • Sinulla on kykyä ja halukkuutta oppia uusia asioita 
  • Osaat työskennellä sekä itsenäisesti että tiimissä 
  • Lisäksi edellytämme, että olet valmis toimimaan arvojemme mukaisesti – olet iloinen, tuloksellinen, uudistuva ja asiakaslähtöinen. 

  Odotamme sinulta: 

  • Oikeaa, energistä asennetta tavoitteelliseen myyntityöhön 

  • Olet tuloshakuinen, itsenäinen, vastuuntuntoinen ja aktiivinen 

  • Sinulla tulee olla oma auto käytössäsi 

  Innostuitko? Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Teethän hakemuksesi viimeistään 22.3.2023 mennessä.

  Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Marko Jokela p. 044 777 5775  

   BLC-konserni on nopeasti kasvava, vakavarainen, moderni turva- ja tietotekniikan palveluita tarjoava konserni. Haluamme olla alamme vetovoimaisin toimija ja tuottaa asiakkaillemme arvoa toimimalla oppaana turva- ja tietotekniikassa. Konsernin liikevaihtovaihtotaso on noin 95 miljoonaan euroa ja henkilöstömäärä yli 500 työntekijää. Konserniin kuuluu liiketoiminnot; BLC Telecom, BLC Turva ja Hardware Group Finland. Toimimme 19 paikkakunnalla ympäri Suomen ja pääkonttorimme on Savonlinnassa. BLC on perustettu vuonna 1889. Konsernin omistaa Savonlinnan BLC-osuuskunta. 

   Tutustuthan rekrytoinnin tietosuojaselosteeseemme täällä

  Aiheet: