<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1335718923188186&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Hae sivustolta

Aloita kirjoittamalla vähintään 3 merkkiä

  BLC Telecom rekrytoi: Haluatko olla osa myyntimme huipputiimiä?

  Etsimme yrittäjiä ja myyjiä valokuitumyyntityöhön Itä-Suomen alueelle 
  HubSpot Video

  Löytyykö sinusta positiivista ja myyntihenkistä asennetta sekä palveluhalukkuutta? Pidät ihmisistä ja nautit asiakastyöstä sekä haluat menestyä kanssamme. Tule meidän mukaamme tekemään tulevaisuuden tietoliikenneyhteyksiä.  

  "Valokuitumyyjän työssä parasta on se, että saan itse johtaa omaa tekemistäni. BLC tarjoaa loistavat työkalut ja tarvittavan tuen onnistumiseen, loppu on itsestäni kiinni. BLC palkitsee hyvistä suorituksista todella motivoivasti ja liukuvan työajan ansiosta työelämä ja vapaa-aika pysyvät hyvin tasapainossa", kertoo tuleva myyjäkollegasi Tommi työstään. Tutustu valokuitumyyjän työhön TE-livessä.  

   Nyt sinulla on mahdollisuus päästä aitiopaikalle, kun BLC Telecom etsii joukkueensa vahvistukseksi myyntityön ammattilaisia mukaan valokuituprojekteihin. Voit tehdä meille myyntityötä itsellesi sopivina aikoina oman yrityksesi kautta tai työsuhteessa BLC Telecomilla. 

  Parhaaseen tulokseen pääset tekemällä myyntityötä iltaisin ja viikonloppuisin, vaikka muun työn tai opiskelun ohessa. 

   Työtehtäviisi kuuluu:  

   Tässä mielenkiintoisessa tehtävässä olet mukana rakentamassa moderneja tietoliikenneyhteyksiä. Työhösi kuuluu aktiivinen valokuituliittymien myyntityö ja toimiminen asiakkaiden parissa, aina myyntialueen kartoituksesta valokuituliittymien toimitukseen asti. 

   Valokuituliittymien myyntityö tapahtuu pääosin ovimyyntinä. Lisäksi voit osallistua valokuidun markkinointitilaisuuksiin ja tehdä ständimyyntiä.  

   Mitä me tarjoamme sinulle? 
   
  Vakavaraisessa ja kasvuhakuisessa yhtiössämme pääset kehittymään osaamisessasi aitiopaikalla tietoteknisen kehityksen kärjessä, asiantuntevassa työyhteisössä - käyttäen alan parhaita työkaluja. Meillä on asiakas- ja henkilöstötyytyväisyys huippuluokkaa. 

   Tuemme työtäsi aktiivisella markkinoinnilla myyntialueella sekä asiakaspalvelulla. Tarjoamme sinulle perehdytyksen tehtävään, markkinoinnin tuen myyntialueellasi, tarvittavat markkinointimateriaalit sekä asiakaspalvelun tuen. Työsuhteessa oleville tarjoamme myös kattavan työterveyshuollon ja hyvinvointiedut käyttöösi. Innostunut myyntitiimimme odottaa jo sinua vahvistamaan joukkoamme. 

   Valokuitumyyjän palkka koostuu peruspalkasta ja myyntiprovisiosta. Voit siis itse vaikuttaa ansiotasoosi omalla työlläsi. Keskimäärin myyjämme ansaitsevat kuukaudessa noin 3000€.  

   

  BLC Telecom panostaa lähivuosina erityisesti Itä-Suomen valokuituverkon kehittämiseen. Voit työskennellä asuinpaikastasi riippuen esimerkiksi Savonlinnasta, Mikkelistä, Joensuusta, Nurmeksesta, Kiteeltä, Varkaudesta tai Pieksämäeltä käsin.  

   

  Tulet menestymään työssäsi, kun:  

  • Nautit myyntityöstä ja asiakkaiden parissa toimimisesta 
  • Osaat f2f myynnin, olet sisukas ja periksiantamaton 
  • Hallitset hyvin kokonaisuuksia ja toimintasi on tavoitteellista 
  • Sinulla on kykyä ja halukkuutta oppia uusia asioita 
  • Osaat työskennellä sekä itsenäisesti että tiimissä 
  • Lisäksi edellytämme, että olet valmis toimimaan arvojemme mukaisesti – olet iloinen, tuloksellinen, uudistuva ja asiakaslähtöinen. 

   Odotamme sinulta:  

  • Oikeaa, energistä asennetta tavoitteelliseen myyntityöhön 
  • Olet tuloshakuinen, itsenäinen, vastuuntuntoinen ja aktiivinen 
  • Sinulla tulee olla oma auto käytössäsi 

   Innostuitko? 

   
  Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Tee vapaamuotoinen hakemuksesi viimeistään 31.12.2022 mennessä. 

   Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Marko Jokela p. 044 777 5775  

   BLC-konserni on nopeasti kasvava, vakavarainen, moderni turva- ja tietotekniikan palveluita tarjoava konserni. Haluamme olla alamme vetovoimaisin toimija ja tuottaa asiakkaillemme arvoa toimimalla oppaana turva- ja tietotekniikassa. Konsernin liikevaihtovaihtotaso on noin 95 miljoonaan euroa ja henkilöstömäärä yli 500 työntekijää. Konserniin kuuluu liiketoiminnot; BLC Telecom, BLC Turva ja Hardware Group Finland. Toimimme 19 paikkakunnalla ympäri Suomen ja pääkonttorimme on Savonlinnassa. BLC on perustettu vuonna 1889. Konsernin omistaa Savonlinnan BLC-osuuskunta. 

   Tutustuthan rekrytoinnin tietosuojaselosteeseemme täällä 

   

  Aiheet: