<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1335718923188186&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Hae sivustolta

Aloita kirjoittamalla vähintään 3 merkkiä

  BLC Turva rekrytoi: Avainhallinnan assistentti, Helsinki

   

  Hei sinä, positiivinen ihmisten kohtaaja! BLC Turva etsii  sinua asiakaspalvelutehtävään Helsinkiin, Yrjönkadun toimipisteelle.

  Olet uuden kotinsa avaimia hakevan asiakkaan iloinen kohtaaja, jonka vastuulla on oikeiden avainten päätyminen oikeille asukkaille. Tehtäviisi kuuluu  myös asiakaspalvelua puhelimen ja sähköpostin välityksellä sekä tietojen ylläpitoa eri järjestelmissä.

  Haethan tehtävään jo tänään, sillä etenemme rekrytoinnissa välittömästi sopivan henkilön kanssa. Nyt sinulla on erinomainen mahdollisuus työllistyä nopeasti luotettavaan ja kasvavaan yritykseen!

   Tässä tehtävässä tulet työskentelemään osana BLC Turvan tiivistä asiakaspalvelun ammattilaisten joukkuetta. Pääasiallinen työtehtäväsi on palvella asiakkaita asiakaspalvelupisteellä ja puhelimitse. Tehtävässä menestyy erinomaisesti pikkutarkka ja keskittymiskykyinen asiakaspalvelija, joka ei pelkää kysyä ohjeita. 

  Toivomme sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja ja aiempaa kokemusta asiakaspalvelutehtävistä sekä tahtoa kehittää omaa osaamistasi. Olet vastuuntuntoinen ja asiakaspalveluhenkinen sekä pystyt itsenäiseen työskentelyyn kiireenkin keskellä.

   Tarjoamme

  • Yrityksen, joka toteuttaa arvojaan konkreettisten tekojen kautta.
  • Kattavan perehdytyksen tehtävääsi.
  • Pääset työskentelemään innostuneiden ja motivoituneiden kollegoiden kanssa – upeiden asiakkaiden parissa.

  Odotamme sinulta:
  Tässä tehtävässä asenne ratkaisee, ei koulutuksesi tai kokemuksesi. Arvostamme seuraavia asioita taustassasi ja persoonassasi:
   

  • Keskittymiskykyä ja järjestelmällisyyttä.
  • Oma-aloitteisuutta ja tiimityöskentelytaitoja
  • Vastuullista asennetta työtehtävien hoitamisessa
  • Et myöskään kaihda asiakaspalvelun ajoittaista hektisyyttä ja sen mukana tuomia haasteita
  • Sujuva suomen ja englannin kielen kirjallinen ja suullinen taito. Muu kielitaito katsotaan eduksi.
  • Nuhteetonta taustaa, sillä luottamus on tärkein myymämme tuote.

  Tehtävään valituille suoritetaan alalla pakollinen turvaselvitys. 

  Lisätietoja tehtävästä antaa ke 2.11.2022  klo 8-16 välillä Tarja Riikonen, p. 0104803878

  Haethan tehtävään viimeistään pe 11.11.2022 mennessä, sillä sopivan henkilön kanssa olemme valmiita etenemään nopeasti.

  BLC Turva on turva-alan suunnannäyttäjä, joka tarjoaa turva-,lukitus-, automaatio- ja audiotekniikan ratkaisuja Suomessa. AM Security ja AM Lukkoasema sulautuivat 1.10.2021 osaksi BLC Turvaa.  BLC Turva palvelee nyt yli 480 ammattilaisen voimin 19 paikkakunnalla Suomessa. BLC Turva kuuluu kotimaiseen BLC-konserniin, jonka liikevaihto on n. 95 milj € ja yhtiön kotipaikkakunta on Savonlinna. BLC-konsernin omistaa Savonlinnan BLC-Osuuskunta.

  Aiheet: