<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1335718923188186&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Hae sivustolta

Aloita kirjoittamalla vähintään 3 merkkiä

  BLC Turva rekrytoi: Myymälälukkoseppä Lappeenrannan toimipisteellemme

  Haluaisitko liittyä osaavaan ja iloiseen lukitus- ja turva-alan ammattilaisten tiimiimme ja tulla töihin Suomen suurimmalle alan toimijalle? Etsimme Lappeenrannan yksikköömme positiivista ja asiakaspalveluhenkistä myymälälukkoseppää.

   

  Tehtävässä työskentelet osana myymälän asiakaspalvelutiimiä. Työtehtäviisi kuuluvat mm. avainten valmistus, avainpesien sarjoitukset, myymälämyynti sekä varaston ja avainhallinnan tehtävät. Viihdyt asiakasrajapinnassa ja sinulla on jo kokemusta kiinteistöpalvelualan tai turvallisuusalan asiakaspalvelutehtävistä. Olet oma-aloitteinen ongelmanratkaisija ja haluat jatkuvasti kehittyä työssäsi. Tehtävässä onnistumista tukee lukitus-, sähkö- tai teknisenalan koulutus sekä vankka asiakaspalvelukokemus. Kokemus lukitus- tai turvatekniikka-alan töistä katsotaan eduksi.

   

  TARJOAMME

  • mielenkiintoisen työn
  • nykyaikaiset työvälineet
  • koulutus- ja etenemismahdollisuuksia
  • kattavat henkilöstöedut, kuten laajan työterveyshuollon ja SmartumPlus hyvinvointiedut

  ODOTAMME

  • aktiivista ja palveluhenkistä otetta asiakastyöhön
  • kykyä työskennellä ajoittain hektisessä palveluympäristössä ja kiireen keskellä
  • huolellisuutta, järjestelmällisyyttä ja hyvää keskittymiskykyä
  • luotettavuutta ja nuhteetonta taustaa
  • sujuvaa suomen kielitaitoa, muu kielitaito katsotaan eduksi 

  Lähetä työhakemuksesi palkkatoiveineen ja ansioluetteloineen mahdollisimman pian tästä linkistä, kuitenkin viimeistään 30.4.2024 mennessä. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

   

  Lisätietoja tehtävästä antaa yksikön päällikkö Jari Ahokainen puh: +358 50 561 9418.

  Tehtävään valitulle tehdään alalla pakollinen turvaselvitys.

   

  BLC Turva on turva-alan suunnannäyttäjä. Tarjoamme turva-, lukitus-, automaatio- ja audiotekniikan ratkaisuja Suomessa. BLC Turva palvelee n. 500 ammattilaisen voimin 19 paikkakunnalla Suomessa. Kuulumme kotimaiseen BLC-konserniin, jonka liikevaihto on n. 90 milj €. BLC-konsernin omistaa Savonlinnan BLC-Osuuskunta.

   

  Aiheet: