<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1335718923188186&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Hae sivustolta

Aloita kirjoittamalla vähintään 3 merkkiä

  BLC Turva rekrytoi: Taloushallinnon asiantuntija Joensuuhun

  Kiinnostaisiko tulla töihin Suomen suurimmalle turvatekniikka-alan toimijalle? Innostaako sinua mielenkiintoinen tehtäväkokonaisuus kirjanpidon sekä raportointiprosessien ja järjestelmien kehittämisen parissa vakavaraisessa yhtiössä?

  Haemme joukkueeseemme Joensuuhun BLC Turvan taloushallinnon tiimiin uutta taloushallinnon asiantuntijaa.

  Etsimme alan ammattilaista, jolla on työkokemusta taloushallinnosta tai muuta soveltuvaa osaamista ja olet kiinnostunut alan tarjoamista työtehtävistä. Tehtävässä pärjää oma-aloitteinen ja asiakasrajapinnassa viihtyvä henkilö. Kyky ja halu oppia uusia asioita on ehdottomasti tarpeen ja katsotaan eduksi.

  Vastaat omalta osaltasi BLC Turvan kirjanpidosta sekä muista taloushallinnon prosesseista, joita hoidamme tiimissämme. Vastaat yhdessä muun taloushallinnon tiimin kanssa siitä, että BLC Turvan luvut raportoidaan oikein ja ajallaan eteenpäin.

  Uuden taloushallinnon asiantuntijamme pääsääntöiset tehtävät ovat:

  • Yhteistyö  eri yksiköiden ja muiden toimintojen kanssa
  • Yhtiön pääkirjanpito- ja täsmäytykset sekä kuukausiraportointitehtävät yhdessä esihenkilösi kanssa
  • Kassavirtaennusteissa, tilinpäätöksissä ja budjetoinnissa avustaminen
  • Maksatukset, erilaiset viranomaisilmoitukset
  • Tarvittaessa ostoreskontran ja myyntireskontran tiimien sijaisuus
  • Sekä muut avustavat taloushallinnon tehtävät

  Emme odota, että olet tullessasi kaikkien näiden tehtävien ammattilainen. Sen sijaan oppiva asenne ja kiinnostus monipuolisiin kirjanpidon ja taloushallinnon tehtäviin on menestymisen edellytys. Tehtävässä tarvitset kuitenkin kokemusta vähintään kirjanpidosta ja mielellään myös verotuksesta ja arvonlisäverokäytännöistä. Arvostamme osaamista Microsoft Dynamics Business Central 365 sekä Palette ohjelmien käytöstä. Teemme paljon tiimityötä ja tarvittaessa käytämme myös ulkopuolisia asiantuntijoita apunamme.

  Terveiset tulevalta esihenkilöltäsi Riitalta: ”Ammatillisen osaamisen lisäksi sinulla on kiinnostusta taloushallintojärjestelmien ja prosessien kehittämiseen. Arvostamme aloitteellista, systemaattista ja ratkaisuhakuista toimintatapaa sekä halukkuutta viedä asioita eteenpäin positiivisella asenteella. Tiimimme on hyvin yhteisöllinen ja toivomme sinunkin nauttivan yhdessä tekemisestä. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn, nykyaikaiset työvälineet ja koulutusmahdollisuuksia sekä hyvät henkilöstöedut, kuten kattavan työterveyshuollon ja SmartumPlus hyvinvointiedut käyttöösi.”

   Lisätietoja tehtävästä antaa joko ke 10.8. tai to 18.8. klo 16-17 välisenä aikana, talouspäällikkö Riitta Laukkanen p. 050 561 94 22.   

  Haethan tehtävään viimeistään su 21.8.2022 mennessä, sillä sopivan henkilön kanssa olemme valmiita etenemään nopeasti.

  BLC Turva on turva-alan suunnannäyttäjä, joka tarjoaa turva-, lukitus-, automaatio- ja audiotekniikan ratkaisuja Suomessa. BLC Turva palvelee yli 480 ammattilaisen voimin 19 paikkakunnalla Suomessa. BLC Turva kuuluu kotimaiseen BLC-konserniin, jonka liikevaihto on n. 95 milj € ja yhtiön kotipaikkakunta on Savonlinna. BLC-konsernin omistaa Savonlinnan BLC-Osuuskunta.

   

  Aiheet: