<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1335718923188186&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Hae sivustolta

Aloita kirjoittamalla vähintään 3 merkkiä

  BLC Turva rekrytoi: Taloushallinnon assistentti Joensuuhun

  Kiinnostaisiko tulla töihin Suomen suurimmalle turvatekniikka-alan toimijalle? Innostaako sinua mielenkiintoinen tehtäväkokonaisuus taloustehtävien parissa vakavaraisessa yhtiössä?

  Haemme joukkueeseemme Joensuuhun BLC Turvan taloushallinnon tiimiin uutta talousassistenttia.

  Etsimme alasta kiinnostunutta henkilöä, jolla on jo hieman työkokemusta taloushallinnosta tai muuta soveltuvaa osaamista. Tehtävässä pärjää oma-aloitteinen ja asiakasrajapinnassa viihtyvä henkilö. Kyky ja halu oppia uusia asioita on ehdottomasti tarpeen ja katsotaan eduksi. Vastaat omalta osaltasi BLC Turvan taloushallinnon prosesseista, joita hoidamme tiimissämme. Uuden taloushallinnon assistenttimme pääsääntöiset tehtävät ovat: 

  • Yhteistyö eri yksiköiden ja muiden toimintojen kanssa
  • Avustavat kirjanpidon tehtävät
  • Sekä muut avustavat taloushallinnon tehtävät 

  Emme odota, että olet tullessasi näiden tehtävien ammattilainen. Sen sijaan oppiva asenne ja kiinnostus monipuolisiin taloushallinnon tehtäviin on menestymisen edellytys. Arvostamme osaamista Microsoft Dynamics Business Central 365 sekä Palette ohjelmien käytöstä. Teemme paljon tiimityötä ja tarvittaessa käytämme myös ulkopuolisia asiantuntijoita apunamme.

  Terveiset tulevalta esihenkilöltäsi Riitalta: ”Arvostamme aloitteellista, systemaattista ja ratkaisuhakuista toimintatapaa sekä halukkuutta viedä asioita eteenpäin positiivisella asenteella. Tiimimme on hyvin yhteisöllinen ja toivomme sinunkin nauttivan yhdessä tekemisestä. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn, nykyaikaiset työvälineet ja koulutusmahdollisuuksia sekä hyvät henkilöstöedut, kuten kattavan työterveyshuollon ja SmartumPlus hyvinvointiedut käyttöösi.”

  Lisätietoja tehtävästä antaa to 24.11. klo 16-17 välisenä aikana, talouspäällikkö Riitta Laukkanen p. 050 561 94 22.  

  Haethan tehtävään viimeistään pe 9.12.2022 mennessä, sillä sopivan henkilön kanssa olemme valmiita etenemään nopeasti.

  BLC Turva on turva-alan suunnannäyttäjä, joka tarjoaa turva-, lukitus-, automaatio- ja audiotekniikan ratkaisuja Suomessa. BLC Turva palvelee yli 480 ammattilaisen voimin 19 paikkakunnalla Suomessa. BLC Turva kuuluu kotimaiseen BLC-konserniin, jonka liikevaihto on n. 95 milj € ja yhtiön kotipaikkakunta on Savonlinna. BLC-konsernin omistaa Savonlinnan BLC-Osuuskunta.

  Aiheet: