<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1335718923188186&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Hae sivustolta

Aloita kirjoittamalla vähintään 3 merkkiä

  Heidi Weichert aloitti Vantaan huolto- ja palvelumyyntiyksikössämme avainasiakaspäällikkönä 7.11.2022

  BLC-Turva-Heidi-Weichert-kuva

  Heidi Weichert aloitti Vantaan huolto- ja palvelumyyntiyksikössämme avainasiakaspäällikkönä 7.11.2022. Avainasiakaspäällikkönä Heidin tehtäviin kuuluu nykyisten asiakkuuksiemme hoitaminen ja uusasiakashankinta sekä myynnin kehittäminen.

  Heidiltä löytyy pitkä ja monipuolinen kokemus myynnin tehtävistä ja viimeisimmäksi hän on toiminut lukitusalalla myyntipäällikkönä lähes kymmenen vuoden ajan.

  ”Odotan innolla uusia ja mielenkiintoisia haasteita, mahdollisuutta päästä näkemään alan toimintaa eri näkökulmasta sekä tutustumista uusiin työkavereihin.” Heidi sanoo.

  Heidi tunnetaan alalla iloisena, pirteänä ja aikaansaavana tiimipelurina. Hän on toiminut useassa eri segmentissä asiakaslähtöisesti ja tykkää kohdata asiakkaita erilaisissa myyntitilaisuuksissa.

  Heidin monipuolinen osaaminen ja hänen vahva kokemuksensa lukitusalan digitalisoitumisesta tuo varmasti entistäkin parempaa palvelua nykyisille ja uusille asiakkaillemme.

  Ota yhteyttä

  Heidi Weichert
  avainasiakaspäällikkö
  heidi.weichert@blc.fi
  045 788 415 45

  Aiheet: