<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1335718923188186&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Hae sivustolta

Aloita kirjoittamalla vähintään 3 merkkiä

  Partner-liiketoimintaa kehitetään – Mikko Salpakari aloitti myyntipäällikkönä

  Mikko-Salpakari-web-1BLC Turvan partner-liiketoimintaa kehitetään. Mikko Salpakari aloitti myyntipäällikön tehtävässä 11.4.2022

  Partner-liiketoiminta tuli osaksi BLC Turvaa syksyllä 2021 toteutuneen yritysfuusion myötä ja toimintaa tullaan kehittämään vahvasti tänä vuonna. Partnereina on n. 70 lukkoliikettä ympäri Suomea.

  Mikolta löytyy kymmenien vuosien työkokemusta turvallisuusalalta ja viimeisimmät vuodet hän on toiminut lukitusalalla myyntipäällikkönä. Myyntityön lisäksi hän on toiminut vuosien varrella myös yksikönpäällikön, projektipäällikön, kuin lukitus- ja järjestelmäasentajankin tehtävissä.

  "Odotan tulevaisuutta innolla. Toimin viimeisimmät vuodet pitkään myyntipäällikkönä lukituksen parissa, mutta nyt pääsen laajentamaan osaamistani entisestään erilaisten turvallisuusjärjestelmien osalta." Mikko sanoo.

  Mikko tunnetaan alalla mukavana kaverina ja uudessa tehtävässään hän pääsee vahvasti työskentelemään asiakasrajapinnassa ympäri Suomea.

  "Odotan innolla, että pääsen kunnolla kiertämään partnereiden luona ja palvelemaan heitä. BLC Turva on kasvanut vuosien saatossa merkittäväksi tekijäksi alalla, joka voi jatkossa tarjota partnereillemme entistäkin parempaa palvelua", Mikko summaa.

  Ota yhteyttä

  Mikko Salpakari
  myyntipäällikkö
  mikko.salpakari@blc.fi
  045 788 414 83


  Aiheet: