<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1335718923188186&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Oliko tuotteessa vikaa?

Tuotteiden takuupalautuslomake yrityksille

johtojen-leikkaus-1

Huom! Tällä lomakkeella käsitellään vain tuotteiden takuupalautuksia. Mikäli tuotteessa on takuu jäljellä ja havaitset siinä vikaa niin palauta tuote täyttämällä ensiksi tämä lomake, joka käynnistää takuu prosessin. Sähköposti tai puhelinsoitto ei johda toimenpiteisiin.

Tällä lomakkeella ei käsitellä muita tuotteiden palautuksia. Mikäli asiasi koskee esimerkiksi virheellistä tilausta tai haluat palauttaa tuotteen jostain muusta syystä, niin ota yhteyttä henkilökohtaisesti myyjääsi. 

Saat lomakkeen täyttämisen jälkeen tuotteen palautusta varten tarvittavat tiedot sähköpostiisi. Palauta tuote 2 viikon kuluessa lomakkeen täyttämisestä ostopaikkaan. Muista liittää sähköpostiisi tuleva tuotteen takuupalautusnumero palautettavan tuotteen mukaan.

Palautusprosessin sujuvoittamiseksi, täytäthän kaikki pakolliset kentät huolellisesti. Emme käsittele väärin tai vajaavaisesti täytettyjä lomakkeita. Mikäli palautukseen liittyen tulee kysyttävää, voit olla yhteydessä meihin: turva.takuu@blc.fi

Ole hyvä ja täytä lomake

- täytä tiedot mahdollisimman tarkasti takuupalautusprosessin nopeuttamiseksi.