<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1335718923188186&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

  BLC Telecomin kaapelitelevisiopalvelun signaalitoimittaja vaihtui 29.10.2019. Vaihdos aiheutti uudistuksia kaapelitelevision peruskanavatarjontaan, minkä lisäksi myös maksukanavatarjontamme uudistui
  Jos et vielä ole tehnyt televisioosi kanavahakua, tee se nyt!

   

  KAAPELITELEVISION KANAVAVALIKOIMA UUDISTUI TIISTAINA 29.10.2019. TEE TV-LAITTEILLESI KANAVAHAKU!

  Vaihdamme kaapelitelevisiosignaalimme toimittajaa ja uudistamme kanavatarjontaamme

  BLC Telecomin kaapelitelevisiosignaalin toimittajavaihdoksella varmistetaan, että Savonlinnan seudulla voidaan katsoa korkeatasoista teräväpiirtotelevisiota myös tulevaisuudessa ja valmistaudutaan yhä korkealaatuisempien 4K-lähetysten vastaanottoon. Kaapelitelevisio on vakiinnuttanut paikkansa savonlinnalaisten TV-palveluna; verkon peittoalueella yli 80% omakotitaloista on kytketty BLC Telecomin kaapelitelevisioverkkoon!

  Signaalintoimittajan vaihtumisen myötä kaapelitelevision perus- ja maksukanavatarjonta uudistuu. Peruskanavatarjonnassa merkittävin muutos uudet HD-kanavat JIM ja LIV. Maksukanavavalikoimaan muutos tuo uusia, mielenkiintoisia kanavapakettivaihtoehtoja, enemmän HD-kanavia ja aikaisempaa laajemman valikoiman tv-kanavia eri kielialueilta. Suositut C More - ja Viasat kanavakokonaisuudet säilyvät ennallaan.

  Lue lisää:

  Kaapelitelevisiopalvelun huoltokatko ohi, perus- ja maksukanavat katsottavissa normaalisti

  Signaalimuutoksesta johtuva huoltokatko pimensi kaapeliverkon kanavat hetkeksi tiistaiaamuna kello 8.00. Peruskanavat ovat television kanavahaun jälkeen katsottavissa normaalisti. Mikäli tilaamasi maksukanavat eivät näy, laita televisiossasi päälle jokin maksukanava ja odota hetki. Kanavan pitäisi aueta viimeistään 1-2 tunnin kuluessa.

  Seuraa huoltotiedotteita

  Tee TV-laitteistollesi kanavahaku

  Kaapelitelevisioverkossa oleville TV-laitteistoille tulee tehdä kanavahaku tiistaina 29.10.2019. Ilman kanavahaun tekemistä TV-kuva ei näy.

  Iäkkäämmissä tv-vastaanottimissa kanavahaku joudutaan yleensä tekemään tehdasasetusten kautta. Uudemmissa laitteissa ja älytelevisioissa pelkkä kanavahaku riittää. Jotkin televisiomallit saattavat ehdottaa kanavahaun tekemistä automaattisesti. Ohjeita kanavahaun tekemiseen löytyy oman television käyttöoppaasta.

  Viritysohjeita yleisimpiin televisiomalleihin

  Televisiosignaalin muutos voi vaikuttaa joidenkin tallentavien digiboksien tallennuksiin, eikä muutoksen jälkeen vanhojen tallenteiden katsominen ei välttämättä ole enää mahdollista. Tallennusten säilymisessä on eri bokseissa mallikohtaisia eroja - lisätietoja saat oman laitteesi käyttöohjeista.

  Tarvitsetko apua kanavahaun tekemiseen? Tilaa virityspalvelu

  BLC Telecom tarjoaa huoltokatkon jälkeen televisioiden virityspalvelua. Palvelun hinta on 30€/ 2 viritettävää laitetta.  Muuna aikana hinnoittelu palveluhinnastomme mukaan.

  Tilaa virityspalvelu asiakaspalvelustamme p. 015 577 5310 tai sähköpostitse asiakaspalvelu@blc.fi

   

  Kaapelitelevision peruskanavat 29.10.2019 alkaen

  Signaalinmuutos tuo peruskanavavalikoimaan kaksi uutta teräväpiirtokanavaa: Liv HD ja Jim HD. Vapaasti katsottavat peruskanavat ja niiden kanavanumerot ovat seuraavat:

  1 Yle TV1

  2 Yle TV2

  3 MTV3

  4 Nelonen

  5 YLE Teema & Fem

  6 Sub

  7 TV5

  8 Liv

  9 Jim

  10 Kutonen

  11 TLC

  12 Fox

  12 Ava

  14 Nelonen Hero

  15 AlfaTV

  16 Frii

  17 Aito Iskelmä Harju&Pöntinen

  19 Paramount Network (1.11.2019 alkaen!)

  20 National Geographic

  21 Yle TV1 HD

  22 Yle TV2 HD

  23 MTV3 HD

  24 Nelonen HD

  25 Yle Teema & Fem HD

  26 Sub HD

  27 TV5 HD

  28 LIV HD uusi!

  29 Jim HD uusi!

  30 Kutonen HD

  33 Ava HD

  36 Frii HD

  65 Taivas TV7

  Lataa kanavaniput ja taajuudet

  Lataa kanavaluettelo numerojärjestyksessä

  Maksukanavavalikoiman uudistukset

  TV-kortilla katsottavassa kaapelitelevisioverkon maksukanavavalikoimassa tulee joitakin uudistuksia. Uusi maksukanavatarjontamme sisältää aikaisempaa enemmän HD- eli teräväpiirtokanavia. Maksullisten HD-kanavien katsomista varten tarvitset teräväpiirtotelevision (Cable Ready HD) lisäksi maksukanavakorttiasi varten HD-kortinlukijan ja siihen asiakaspalvelussamme tehtävän korttilinkityksen.

  Lataa maksukanavahinnasto

  Voit ostaa maksukanavakortillesi HD-kortinlukijan Asiakaspalvelukeskuksestamme tarjoushintaan 43,50€ (norm. 69,00€). Ota mukaan televisiosi tyyppimalli tai tarkista sen yhteensopivuus HD-kanavien katseluun www.testatutlaitteet.fi -sivustolta.

   

  Hallinnoi maksukanavatilaustasi osoitteessa www.omahallinta.fi

  Uusien kanavapakettien tilaus ja MIX-kanavapakettien kanavamixin teko onnistuu näppärästi joko ottamalla yhteyttä Asiakaspalveluumme tai kirjautumalla Omahallinta-palveluun osoitteessa www.omahallinta.fi. 

  Kirjaudu omahallintaan

  Omahallinta-palvelun käyttöön tarvittavat tunnukset saat asiakaspalvelustamme. Mikäli sinulla on Mix-paketti, ohjeita kanavamixin tekemiseen löydät täältä. Huomaathan, että pystyt tekemään uuden mixauksen vasta keskiviikkona 30.10.

  Viasatin kanavat auki kaapelitelevisioverkossa 29.10.-3.11.

  Kanavahaku kannattaa tehdä heti huoltokatkon jälkeen, sillä avaamme Viasatin huippukanavat vapaaseen katseluun. Kanavia voit katsoa myös ilman TV-korttia ja kortinlukijaa: 

  • Viasat Jääkiekko HD 480
  • Viasat Jalkapallo HD 452
  • Viasat Urheilu 460
  • Viasat Urheilu HD 464
  • Viasat Film Hits HD 476 

  Viasat Urheilu näkyy myös perustarkkuuden (SD) televisiossa, muut kanavat tarvitsevat Cable HD Ready yhteensopivan TV:n tai digiboksin.