<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1335718923188186&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Luo yhteys kanssamme: Tilaa BLC Kaapeli -nettiyhteys ja ota suora yhteys Savonlinnasta maailmalle. BLC:n kaapeli-tv-verkon kautta saat käyttöösi BLC Kaapeli -laajakaistan huikeilla nopeuksilla 30/10 Mbit/s ja 200/50 Mbit/s.

NOPEA NETTIYHTEYS BLC KAAPELI - KOKEILE 2KK VELOITUKSETTA

Me BLC Telecomilla haluamme pitää asiakkaistamme huolta. Meiltä tilattu nopea laajakaista on aidosti nopea — ja nyt vieläkin nopeampi! Testaa ja totea itse: kokeile BLC Kaapelia 2kk veloituksetta ilman sitoutumista.

Totta se on! BLC:n Kaapeli-tv-verkko tuo kotiisi luotettavasti kaikki tv-, radio- ja internetpalvelut. Kiinteä laajakaista on miellyttävä käytössä – sen nopeus ei heittele verkon käyttäjämäärän mukaan. Uuden sukupolven laajakaistatekniikan avulla pystymme tarjoamaan entistä vakaamman, luotettavamman ja nopeamman kaapelimodeemiyhteyden.

Nopea netti on nykyaikaa. Huippunopean BLC Kaapelin saat kotiisi Savonlinnan seudulla kaikkialla BLC Telecomin kaapeli-tv-verkon alueella. Ja mikä parasta, saat laajakaistayhteyden käyttöösi nopeasti, jopa saman päivän aikana.


Tilaa nyt BLC Kaapeli!

BLC Kaapeli 30/10

Älä juutu verkon ruuhkiin! Maltillisempikin netinkäyttäjä ansaitsee luotettavan ja nopean yhteyden. Tässä sinulle sellainen.

Kokeile 2kk 0€ ilman sitoutumista!*

Tilaa BLC Kaapeli 30/10

BLC Kaapeli 200/50

Nyt on nopea! Vauhdikkaalla yhteydellä surffaus sujuu ja netin videopalveluissa hd-kuvakin kulkee pätkimättä.

Kokeile 2kk 0€ ilman sitoutumista!*

Tilaa BLC Kaapeli 200/50

*Tutustumistarjous voimassa 4.10.2019-28.2.2020 ja koskee vain uusia tilauksia BLC-laajakaistasta. Ei sitoumuskautta. 2kk tutustumiskauden jälkeen tilaus jatkuu toistaiseksi voimassa olevana hinnaston mukaisella hinnalla (BLC Kaapeli 30/10 31,50€/kk ja BLC Kaapeli 200/50 42,50€/kk ilman sitoutumiskautta). Ei koske kampanja-aikana irtisanottuja ja samaan talouteen uudelleen avattuja liittymiä. Tarjous voimassa BLC:n oman verkon alueella.


BLC Kaapeli on lähipalvelua parhaimmillaan

BLC Telecomin tuottama laajakaistapalvelu on lähipalvelua parhaimillaan. Palvelu tuotetaan Savonlinnassa paikallisen operaattorin, BLC:n toimesta. Mahdollisissa ongelmatilanteissa apu on lähellä; häiriöissä viankorjaustiimi on valmiina paikkakunnalla, asiakaspalvelumme tavoitat nopeasti puhelimitse, sähköpostilla, verkkosivujemme chatilla - ja tietysti myös asiakaspalvelukeskuksestamme osoitteesta Nojanmaantie 20, Savonlinna. Kotimaisuuden sinettinä laajakaistapalvelullemme on myönnetty avainlipputunnus.

BLC Kaapeli on nykyaikaista asumista

Kiinteän nettiyhteyden ja wlan-modeemin avulla voit tehdä kotiisi kattavan langattoman verkon, jota käytät sujuvasti eri päätelaitteilla – tietokoneella, tabletilla, puhelimella… Kotonasi on aina nettiyhteys käyttövalmiina, sen nopeus ei vaihtele verkon ruuhkahuippujen mukaan eikä se vaadi erillisiä kirjautumisia, datapaketteja, sim-kortteja tai lisäantenneja. Yksi yhteys, yksi kuukausimaksu ja riittävästi kaistaa koko perheen käyttöön!