<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1335718923188186&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

BLC VALO ON SATSAUS KIINTEISTÖSI TULEVAISUUTEEN

 

Savonlinnalaisissakin kodeissa ensimmäiset kosketukset internetiin otettiin kuparisia puhelinkaapeleita pitkin. Sittemmin kaapelitelevision käyttäjät ovat päässeet nauttimaan nopeammista laajakaistayhteyksistä kaapelitelevisioverkon välityksellä. Valokuitu on kiinteän laajakaistan kuningas; toisin kuin kaksi edellä mainittua, valokuitu ei tule meidän elinaikanamme vaihtumaan nopeampaan tai uudempaan tekniikkaan. Niin kauan, kun valonnopeus on suurin tuntemamme nopeus, valokuituverkko on ja pysyy.

Luo_yhteys_kanssamme_1-1

BLC Valo on kiinteän laajakaistan kuningas

Valokuituverkon lähes rajaton tiedonsiirtokapasiteetti ja toimintavarmuus takaavat, että tietoliikenteen kasvavat tarpeet pystytään täyttämään tulevaisuudessakin. Valokuitu on ohut lasista valmistettu johdin, jossa data kulkee valon muodossa. Sen kapasiteetti tiedonsiirrossa on lähes rajaton. Internetin
käytöstä syntyvien datamäärien jatkuvasti kasvaessa valokuitu on myös ainoa tiedonsiirtotekniikka, jota voidaan kohtuullisin kustannuksin päivittää aina tulevaisuuden tarpeiden mukaisesti.

BLC Valo kotiin?

BLC Telecomin valokuituverkko laajenee jatkuvasti. BLC Valon saatavuudesta omaan kiinteistöösi saat tietoa Asiakaspalvelustamme tai tarkistamalla saatavuuden verkkopalvelustamme.

Jos olet parhaillaan rakentamassa uutta taloa, ja vaikka rakennus ei vielä olisikaan valokuidun ulottuvissa, kannattaa siihen varautua jo rakennusvaiheessa asentamalla teknisestä tilasta 50 mm:n suojaputki tontin rajalle. Suojaputken pää kannattaa merkitä tarkasti karttaan tai tontille. Lisäksi talon sisäverkko kannattaa suunnitella valokuitua silmälläpitäen. Sähköurakoitsija yleensä huomioi nämä asiat.

New call-to-action

Haluatko lisätietoa valokuidusta tai tarvitsetko apua liittymätilauksen tekemisessä? Jätä yhteydenottopyyntö myyjillemme!

 

Paljonko se maksaa?

Omakotitalon valokuituliittymän hinta vaihtelee alueittain. Edullisinta liittymän hankkiminen on siinä vaiheessa, kun alueen verkkoa rakennetaan. Tekemällä itse piha-alueesi kaivuutyöt voit saada lisää säästöä. Katso BLC Valo -hinnastomme täältä. Ja muistathan, että liittymän voi hankkia myös edullisena vuokraliittymänä. Vuokra-aika voi olla jopa 60kk, jolloin kuukausimaksu jää vain muutamaan kymmeneen euroon. Kysy lisää vuokraliittymästä asiakaspalvelustamme!

Valokuituopas omakotitalossa asujalle

Me uskomme, että kaikki tarvitsevat kuidun – viimeistään 2020-luvulla! Olemme koonneet avuksesi tietopaketin valokuidusta. Lataa valokuituopas omakotitalon omistajalle ja lue lisää!

New call-to-action