VIRITÄ ITSESI
KATSELUNAUTINTOIHIN!

TV-kortti on avaimesi maksukanavien maailmaan! Tutustu suosittuihin maksukanavapaketteihin tai kokoa vaikka kokonaan oma kanavakokonaisuus.

Yksityisille / Netti & TV / Maksukanavapaketit

TV-KORTTI JA MAKSUKANAVAPAKETIT

TV-kortti – 4 kanavaa, 2,90€/kk

MaksuTV-kanavien katsomista varten tarvitset TV-kortin. Voit tilata TV-kortin ja tarvittaessa kortinlukijan BLC Centeristä tai ottamalla yhteyttä Asiakaspalveluumme. TV-kortin kuukausimaksulla 2,90€ saat kotiisi kolme HD-kanavaa (MTV3 HD, Nelonen HD ja Fox HD) sekä kuukausittain vaihtuvan Bonuskanavan, jolla voit tutustua maksukanavatarjontaamme.

Maksukanavapaketit

Nyt saat maksukanavatarjontamme aikaisempaa selkeämpinä kokonaisuuksian! S, M ja L -paketit tarjoavat sopivasti katsottavaa jokaiseen makuun, ja uutuutena pakettivalikoimassamme on toivottu, kokonaan räätälöitävä Mix-paketti! Pakettivalikoimassamme on myös tutut suosikit MTV Total, Viasat Kulta, Viasat Viihde ja Viasat Sport sekä Nelonen Paketti terästettynä kaikki SM Liigan pelit näyttävällä Nelonen Pro Extra -kanavakokonaisuudella!

Räätälöi oma pakettisi

Valitse valmiista kanavapaketeista mieleisesi tai kokoa mieleisesi Mix 4, Mix 8 tai Mix 12-paketti. Voit valita Mix-pakettiisi kanavat laajasta valikoimasta ja mikä parasta, vaihtaa valitsemiasi kanavia kuukausittain. Kanavien vaihto käy näppärästi omahallinta.fi -sivuston kautta tai ottamalla yhteyttä Asiakaspalveluumme.

Tilaa maksukanavapaketteja 

Kun sinulla on käytössäsi TV-kortti, voit tehdä kanavapakettitilauksia omahallinta.fi -palvelun kautta. Mikäli sinulla ei vielä ole tunnuksia, saat ne Asiakaspalvelustamme asiakaspalvelu@blc.fi. Kirjauduttuasi palveluun voit tehdä uusia kanavapakettitilauksia tai jos sinulla on MIX-paketti, voit omahallinnassa muuttaa paketin kanavasisältöä. Kanavapakettitilausten irtisanominen omahallinnan kautta ei toistaiseksi ole mahdollista, joten mikäli haluat päättää tilauksesi ota yhteyttä BLC Centeriin tai Asiakaspalveluumme. Tutustu myös Omahallinnan käyttöohjeeseen.

Katso koko maksukanavavalikoima!

HUOM! Ajankohtaisen kanavapakettisisällön ja hinnat löydät maksukanavahinnastosta.

Klikkaa kanavaesitteeseen >
Lataa maksukanavahinnasto >

Pyydämme maksukanavasisältöjä tilaavia asiakkaitamme huomioimaan, että ulkomailta alkunsa saava ohjelmisto voi sisältää lapsen kehitykselle haitallisia kuvaohjelmia ja että ohjelmistoon sisältyviä ohjelmia ei ole luokiteltu ja merkitty Suomen lainsäädännön mukaisesti.

BONUSKANAVALLA NYT

Bonuskanava TV-kortilla kaapelitelevisioverkossa! Kuukausittain vaihtuva Bonuskanava tutustuttaa sinut maksukanavien maailmaan!

1.-31.12.2017 C More Juniori, kanavapaikka 152

Lasten oma kanava!

C More Juniori tarjoaa kaikenikäisille lapsille suosituimpia lastensarjoja ja uusia tuttavuuksia, unohtumattomia kotimaisia suosikkeja sekä lasten oman elokuvaillan. Kaikki tämä suomeksi. Kanavalla näkyvät ja kuuluvat myös iloiset juontajat, joten aika kuluu C More Juniorin kanssa kuin siivillä – myös jouluaattoa odotellessa.

C More Juniorin voit tilata kotiisi seuraavissa kanavapaketeissa: C More, C More Total ja lisäksi se on valittavissa Mix4, Mix8 ja Mix12 -paketteihin.