<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1335718923188186&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

TÄLLAISTA TV:N KATSELUN PITÄÄ OLLA

Watson on IPTV-palvelu, joka mahdollistaa television katselun milloin ja missä tahansa. Peruskanavia voit katsoa viidellä pääteläaitteella yhtäaikaisesti! Watsonin päätelaite tuo ohjelmat televisioosi ja lisäksi voit katsoa tv-ohjelmia myös tietokoneella (PC, Mac), tabletilla (iOS, Android) ja älypuhelimella (iOS, Android). Samaan pakettiin saat myös nopean ja luotettavan BLC:n laajakaistayhteyden.*

Watsonin saat BLC Centeristä tai asiakaspalvelustamme hintaan 9,90€/kk. Yhdessä BLC:n laajakaistaliittymän kanssa saat Watsonin edulliseen pakettihintaan!

Miksi Watson?

Watsonilla katsot tv:tä ja tilaat maksu-tv-kanavia oman makusi mukaan, juuri silloin kun sinulle sopii. Watsonin avulla voit katsoa peruskanavien tv-ohjelmat livenä tai tallentaa kanavilta rajattomasti ohjelmia puoleksi vuodeksi. Sinulla on siis valtava ohjelmavarasto, josta katsot lempiohjelmasi silloin, kun sinulle sopii.

*)BLC:n laajakaista + Watson pakettivaihtoehdot: BLC Kaapeli 100/50 + Watson, BLC Kaapeli 30/10 + Watson, BLC Laajakaista ADSL käyttöpaikan maksiminopeus + Watson, BLC Valo 40/40 + Watson, BLC Valo 100/100 + Watson ja BLC Valo 1/1G + Watson. Päätelaitteet BLC Centeristä:  Watson-tikku 117€, Watson-boksi 147€, 500Gt kovalevy boksiin 110€.

Tätä on watson:

Tallenna rajattomasti
Tallenna ohjelmat ja katso kun sinulle sopii! Watsonin peruskanavilta voit tallentaa ohjelmia rajattoman määrän. Tallennusaika on puoli vuotta;  katsottavaa riittää useaksikin tv-maratoniksi.

Ohjelmakirjasto käytössäsi
Watson tuo tutut suomalaiset tv-kanavat sinne missä sinä olet. Peruskanavien ohjelmakohtainen tallennus ja kätevä ”Tallenna aina” -toiminto yhdessä puolen vuoden rajattoman tallennustilan kanssa varmistaa, ettei suosikkisarjasi yksikään jakso livahda ohi näkemättä. Peruskanavatarjontaa voit katsoa millä laitteella haluat: älypuhelimella, tabletilla, tietokoneella ja televisiolla.

Käytä kotona kaikilla laitteilla
Watson toimii kodin wlan-verkossa eri päätelaitteilla. TV, tietokone, tablet ja älypuhelin** – kaikki käyvät. Aloita yhdellä ja jatka toisella. Katsellaksesi Watsonia tv:n kautta tarvitset vain iptv-boksin tai Watson TV-tikun, joka kytketään suoraan televisioosi.

Unohda ohjelma-aikataulut ja katso kun haluat
Ohjelma-aikataulut eivät sanele elämääsi kun käytössäsi on Watson. Katsot siis haluamasi ohjelmat silloin, kun se sinulle muilta menoiltasi sopii. Jäitkö päivän kahvipöytäkeskustelusta auttamattomasti ulkopuolelle?
Watsonin avulla olet jälleen hetkessä kartalla päivän polttavista puheenaiheista!

Enemmän sisältöä
Watson sisältää Makuunin leffavuokraamon, josta napsit leffoja monipuoliseen makuun. Lisäksi voit tilata kanavapaketit ja leffat suoraan kaukosäätimellä ilman Kaapelikorttia ja jopa HD-laadulla!

Watson kanavaluettelo ja maksukanavahinnasto

Lataa Watson käyttöohje boksille

Lataa Watson käyttöohje tv-tikulle

Watson erityisehdot

Lakisääteinen tekijänoikeusmaksu lisätään voimassa oleviin Watson-tilauksiin

Kuluttajien suosimia television verkkotallennuspalveluita säädellään tekijänoikeuslaissa, jolla on luotu eri iptv-palveluille yhteiset pelisäännöt. Kaikissa iptv-palveluissa on käyttössä lakisääteinen tekijänoikeusmaksu, joka peritään kaikista suomalaisista palveluista, joilla voi tallentaa tv-ohjelmia verkkoon. Maksu on käyttäjätunnuskohtainen ja myös Watson kuuluu näiden palveluiden piiriin.

Lakiin ja tekijänoikeusjärjestöjen kanssa tehtyihin sopimuksiin perustuva tekijänoikeusmaksu on Suomessa kaikille IPTV-palveluiden käyttäjille 1.7.2016 alkaen 2,67€/kuukaudessa (sis. alv 24%). BLC Telecom alkaa periä 1.9.2016 alkaen kuukausittaista tekijänoikeusmaksua Watson-laskutuksen yhteydessä ja se tilitetään sellaisenaan tekijänoikeusjärjestöille.