Blogi

Onko IT teidän liiketoimintanne kivireki vai vetojuhta?

”Liiketoiminnan tavoitteita ja IT:n tavoitteita ei ole usein sovitettu kunnolla yhteen. IT:n tehtävä on auttaa yritystä kasvamaan, mutta yrityksiltä puuttuu näkemys, miten IT voisi edesauttaa kasvua.”

Olemme oppaasi turva- ja tietotekniikassa. Asiantuntevat oppaamme tarjoavat tukea ja valmennusta muuttuvassa IT-ympäristössä.

Yrityksille / IT / Asiantuntijapalvelut

Asiantuntijapalvelut

IT-POLKU tietotyöläisen tukena

Olemme oppaasi turva- ja tietotekniikassa. Siksi haluammekin tarjota sinulle asiantuntevaa opastusta, tukea ja valmennusta muuttuvassa IT-ympäristössä. Tuki- ja ylläpitopalvelumme sisältävät kaikki tarvittavat palvelut kaiken kokoisten IT-ympäristöjen ylläpitoon. Asiantuntijapalveluidemme tavoitteena on tarjota asiakkaalle tietohallinnon kehitystöitä. Palvelukokonaisuus sisältää sekä kertaluonteisesti toteutettavia laajempia projekteja, ketterin menetelmin toteutettavia pienkehitystöitä, IT-Päällikkö -palvelua sekä auditointi- ja kartoituspalveluja.


Räätälöidyt palvelut ja ulkoistus

 

Projektipalvelut

Projektipalveluidemme tavoitteena on tarjota asiakkaalle tietohallinnon kehitystöitä. Palvelukokonaisuus sisältää sekä kertaluonteisesti toteutettavia laajempia projekteja, ketterin menetelmin toteutettavia pienkehitystöitä, IT-Päällikkö -palvelua sekä auditointi- ja kartoituspalveluja.

lue lisää

Tuki- ja ylläpitopalvelut

Tuki- ja ylläpitopalvelumme sisältävät kaikki tarvittavat palvelut kaiken kokoisten IT-ympäristöjen ylläpitoon. Tarjoomamme sisältää tukipalveluita, työaseman ylläpitopalveluita, sovellustukea, valvontapalveluita ja järjestelmähallintaa.

lue lisää

POLKU

POLKU-palvelumme tavoitteena on ensisijaisesti antaa asiakkaalle selkeä kehityssuunnitelma IT-ympäristön digitalisaatiosta. POLUN avulla asiakkaalle annetaan näkymä ja konkreettisia kehityssuosituksia siihen, mitä IT-kehitystä tulisi tehdä ja missä järjestyksessä.

lue lisää

Pilvestä Vauhtia

Modernin tietotyöläisen päivä on täynnä haasteita. Pilvestä Vauhtia on inspiroiva valmennus, joka haastaa ihmiset pohtimaan omia työtapoja ja kokeilemaan uusia. Valmennus ratkaisee työntekijöiden motivaatioon liittyviä ongelmia innostamalla työntekijöitä oman tietotyönsä hallintaan.

lue lisää


 

Kiinnostuitko?

Jätä yhteystietosi niin oppaamme ottavat sinuun yhteyttä.