Oppaana muun muassa seuraavien yritysten digitalisaation polulla

Transmeri

BLC Taito hoitaa Transmerin työasemien ja mobiililaitteiden elinkaarenhallinnan ja tarjoaa käyttäjätukea sekä lisäksi SPOC-tukea kolmansille osapuolille.
lue lisää

Suur-Savon Sähkö

Elinkaarenhallintapalvelu helpottaa organisaation arkea ja takaa systemaattisen mobiililaitteiden hallinnan.
lue lisää

Eduskunta

Eduskunnan haasteena oli löytää tehokas tapa lukuisten mobiililaitteiden hallintaan ottaen huomioon myös korkeat tietoturvavaatimukset ja tukipalvelun vasteajan.
lue lisää

Barona logo

BLC vastaa Baronan koko IT-infrasta, johon kuuluvat niin työasemat kuin palvelimetkin. Palvelun tuottamisessa tärkeää on kyky ymmärtää asiakkaan koko liiketoiminnan vakavuus.
lue lisää

Fonecta

Office 365 -palvelut otettiin käyttöön alkuvuodesta 2014. Pilvipalveluihin siirtymiseen vaikuttivat kolme asiaa: nopeus, helppous ja hinta.
lue lisää

PolarPro

PolarProlla ollaan tyytyväisiä Office 365 -palvelujen käyttöönoton yhteydessä henkilöstölle toteutettuun Pilvestä Vauhtia -valmennukseen.
lue lisää

Andorra

IT:n voimakkaampi mukaantulo on tuonut ravintolaketjun toimintaan uuden tuulahduksen.
lue lisää

Ylä-Savon SOTE logo

Sointu-palvelu auttaa vanhuksia selviytymään kotona. Parantava kokonaisratkaisu omaisten ja kotihoidossa työskentelevien tueksi. Sointu mahdollistaa seniorien hoitamisen kustannustehokkaasti kotona.
lue lisää

VEO logo

Energia-alan automaatio- ja jakeluteknologiaa toimittava VEO turvautui BLC Taidon Elinkaarenhallintapalveluihin, kattaen laitteiden hankinnan, tuen, hallinnan, huollon ja tietoturvallisen kierrätyksen.
lue lisää