Elinkaaripalvelumme M-paketissa

Elinkaaripalvelumme M-paketissa sisältää yrityksesi älypuhelinten ja tablettien etähallinnan pilvipalveluna IT-henkilöstönne käyttöön. Tarjoamme yrityksenne IT-henkilöstön nimetylle edustajalle täyden pääkäyttäjätuen, joka auttaa selvittämään asiat ongelmatapauksissa. Hallinnoimamme palvelin sijaitsee Suomessa.

Palvelu sisältää myös uusien laitteiden tilauksen. Toimitamme esiasennetut, käyttövalmiit laitteet suoraa loppukäyttäjille. Hoidamme palvelun kautta myös huollettavien laitteiden logistiikan omista tiloistanne, huollon jälkeisen esiasennuksen ja laitteiden tietoturvallisen kierrätyksen.

 

Tuettu laitehallinta omaan käyttöönne

  • Laite- ja huoltologistiikka
  • Laitehallinnan käyttö oman ylläpitonne toimesta
  • Nimetyillä pääkäyttäjillänne oikeus laitehallintatukeen (4h/kk)
  • Uusien laitteiden tilaus- ja toimitusprosessi sekä esiasennus
  • Huoltologistiikka
  • Huoleton ja helppo ratkaisu yrityksellenne

 

M käytännössä

Voitte asettaa laitehallinnasta käyttäjille tai käyttäjäryhmille tietoturvaan, käytettäviin yhteyksiin ja puhelimen sovelluksiin liittyviä rajoituksia ja tarkistuksia. 

Voitte kerätä kootusti etähallintaan liitetyistä laitteista laitteiden ja niissä olevien sovellusten tilaan liittyviä raportteja (esim. laiteinventaariot, sähköposti- tai hallintatilit). Tiedot esitetään luettelomuodossa, ja luettelo on lajiteltavissa puhelinmallien, laitteiden omistajien tai lueteltavien suureiden mukaan.

Palvelumme tukee kaikkia yleisimpiä matkapuhelin- ja tablet-laitteita (Windows Phone, IOS ja Google Android).

 


 

Tutustu muihin Elinkaaripaketteihin