Lähiverkot, wlan ja aktiivilaitepalvelu

Toimiva lähiverkko on yrityksen sydän. Hyvin suunniteltuna, huolellisesti toteutettuna ja ammattimaisesti ylläpidettynä yrityksen lähiverkko tehostaa toimintaa tietoturvallisesti. Hyödynnä asiantuntijuutemme ja pitkä kokemuksemme; kun haussa on kytkinverkko (switch), toimipisteiden väliset yhteydet (WAN), controller- tai keskitetysti ohjattu wlan-verkko, toimipisteiden välinen reititys, yrityksesti verkon erottelu (virtualisointi) – pyydä tarjous!


Tarvitsitpa yhteyksiä yrityksesi toimipaikkojen tai työpisteiden välille tai vaikkapa langattoman vierailijaverkon asiakkaiden käyttöön, BLC:n asiantuntijat ovat palveluksessasi. Hyvin suunniteltu ja toteutettu lähiverkko säästää kustannuksia ja tehostaa yrityksesi toimintaa. Aktiivilaitepalvelumme tarjoaa huolettoman ratkaisun paikallisen lähiverkon aktiivilaitteiden hankinnalle ja ylläpidolle.


Millaisia ovat sinun yrityksesi lähiverkkotarpeet? Ammattimaisesti toteutetussa verkossa on kuhunkin tarkoitukseen parhaiten sopivat laitteet, riittävä kapasiteetti sujuvaan työskentelyyn ja tietoturva kunnossa. BLC:ltä saat yrityksesi tarpeita vastaavan verkon suunnittelun, asennuksen, käyttöönoton ja ylläpidon – ota yhteyttä yritysmyyjiimme ja kysy lisää!