Case

Fonecta

Kouluttajat olivat ihan huippuja! Pilvestä vauhtia -valmennus oli konkreettinen ja käytännönläheinen koulutus, joka vähensi henkilöstön pelkoa siirtyä Office 365:een.” 

Yrityksille / IT / Pilvi / ProCloud

ProCloud

ProCloud on asiakkaan tarpeisiin mukautuva konesalipalvelu, eli virtuaalinen datacenter (vDC), joka kasvaa asiakkaan liiketoiminnan kehittymisen mukana. ProCloudin kapasiteetti voi olla jaettua tai asiakaskohtaista ja siihen voidaan liittää myös julkisen pilven palveluita. ProCloudin etu tulee siitä, että se yhdistää joustavasti neljää erilaista pilvimallia saman kokonaisuuden alle. Nämä mallit ovat paikallinen pilvi, privaattipilvi, jaettu pilvi ja julkinen pilvi. Voimme ylläpitää ja tukea palveluita riippumatta siitä, mistä pilvestä kapasiteetti tuotetaan. ProCloud skaalautuu yksittäisistä palvelimista aina satoihin virtuaalipalvelimiin asti. Asiakkaan omat laitteet tai muut erilliset järjestelmät voidaan myös liittää tarpeen vaatiessa joustavasti ProCloud-ympäristöön.

ProCloudin alla toimivat datapalvelut sekä erilaiset verkkopalvelut. Molemmat palvelut tuotetaan täysin ylläpidetyistä jaetuista järjestelmistä, joka mahdollistaa tietoturvallisen ja tehokkaan, mutta myös taloudellisen tavan tuottaa palveluita. Erityistarpeita varten mikä tahansa alla olevista komponenteista voidaan rakentaa asiakasta varten.

ProCloud Virtual

ProCloud Virtual -palvelussa asiakkaan vDC tuotetaan kokonaan jaetusta kapasiteetista. Jaettu kapasiteetti on kaikkein skaalautuvin vaihtoehto ja mahdollistaa laskutuksen joustamisen helpommin kulutuksen mukaan.

ProCloud Physical

ProCloud Physical -palvelussa asiakkaan vDC tuotetaan asiakkaalle osoitetuista fyysisistä palvelimista. Erillisillä fyysisillä palvelimilla voidaan taata laskentakapasiteetti kaikissa tilanteissa. Se mahdollistaa myös asiakkaiden omien lisenssien käytön ympäristössä.

ProCoud Public

ProCloud-ratkaisuun voidaan liittää myös julkisen palveluntarjoajan palvelinkapasiteettia. Palvelun hallinta tapahtuu tällöin ProCloud-hallintapaneelin kautta. ProCloud Public on tietoturvallinen tapa ottaa käyttöön julkisen pilven palvelinkapasiteettia siten, että palvelimet saadaan helposti siirrettyä myös tarvittaessa takaisin julkisesta pilvestä.

ProBackup

ProBackup-varmistuspalvelussa voidaan laajentaa ProCloud-ympäristön datapalvelun varmistusaikoja tai varmistaa erillisiä palvelimia tai työasemia myös asiakkaan tiloista.

 


Kiinnostuitko?

Jätä yhteystietosi niin ProCloud oppaamme ottavat sinuun yhteyttä.