Asiantuntijapalvelut

POLKU tietotyöläisen tukena

Olemme oppaasi turva- ja tietotekniikassa. Siksi haluammekin tarjota sinulle asiantuntevaa opastusta, tukea ja valmennusta muuttuvassa IT-ympäristössä. Tuki- ja ylläpitopalvelumme sisältävät kaikki tarvittavat palvelut kaiken kokoisten IT-ympäristöjen ylläpitoon. Asiantuntijapalveluidemme tavoitteena on tarjota asiakkaalle tietohallinnon kehitystöitä. Palvelukokonaisuus sisältää sekä kertaluonteisesti toteutettavia laajempia projekteja, ketterin menetelmin toteutettavia pienkehitystöitä, IT-Päällikkö -palvelua ja kartoituspalveluja.


Räätälöidyt palvelut ja ulkoistus

BLC Taito Projektipalvelut

Projektipalvelut

Projektipalvelumme tarjoavat asiakkailemme tietohallinnon kehitystöitä. Palvelukokonaisuus sisältää sekä kertaluonteisesti toteutettavia laajempia projekteja, ketterin menetelmin toteutettavia pienkehitystöitä, sekä auditointi- ja kartoituspalveluja.

lue lisää
BLC Taito Tuki- ja ylläpitopalvelut

Tuki- ja ylläpitopalvelut

Tuki- ja ylläpitopalvelumme sisältävät kaikki tarvittavat palvelut kaiken kokoisten IT-ympäristöjen ylläpitoon. Tarjoomamme sisältää tukipalveluita, päätelaitteiden elinkaaripalveluja, sovellustukea, valvontapalveluita ja järjestelmähallintaa.

lue lisää
BLC Taito POLKU

POLKU

POLKU-palvelumme tavoitteena on ensisijaisesti antaa asiakkaalle selkeä suunnitelma IT-ympäristön digitalisaatiosta ja kehityksestä. POLUN avulla asiakkaalle annetaan näkymä ja konkreettisia kehityssuosituksia siihen, mitä IT-kehitystä tulisi tehdä ja missä järjestyksessä.

lue lisää
BLC Taito Pilvestä Vauhtia

Pilvestä Vauhtia

Modernin tietotyöläisen päivä on täynnä haasteita. Pilvestä Vauhtia on inspiroiva valmennus, joka haastaa ihmiset pohtimaan omia työtapoja ja kokeilemaan uusia. Valmennus innostaa ja kehittää  työntekijöitä oman tietotyönsä hallintaan.

lue lisää