Asiantuntijapalvelut

POLKU tietotyöläisen tukena

Olemme oppaasi turva- ja tietotekniikassa. Siksi haluammekin tarjota sinulle asiantuntevaa opastusta, tukea ja valmennusta muuttuvassa IT-ympäristössä. Tuki- ja ylläpitopalvelumme sisältävät kaikki tarvittavat palvelut kaiken kokoisten IT-ympäristöjen ylläpitoon. Asiantuntijapalveluidemme tavoitteena on tarjota asiakkaalle tietohallinnon kehitystöitä. Palvelukokonaisuus sisältää sekä kertaluonteisesti toteutettavia laajempia projekteja, ketterin menetelmin toteutettavia pienkehitystöitä, IT-Päällikkö -palvelua ja kartoituspalveluja.


Räätälöidyt palvelut ja ulkoistus

BLC Taito Projektipalvelut

Projektipalvelut

Projektipalvelumme tarjoavat asiakkailemme tietohallinnon kehitystöitä. Palvelukokonaisuus sisältää sekä kertaluonteisesti toteutettavia laajempia projekteja, ketterin menetelmin toteutettavia pienkehitystöitä, sekä auditointi- ja kartoituspalveluja.

lue lisää
BLC Taito Tuki- ja ylläpitopalvelut

Infran ylläpito

Huolehdimme puolestanne palvelinten ja/tai toimistoverkon valvonnasta, hallinnasta, tietoturvasta ja analytiikasta. Infrapalvelut mahdollistavat kokonaisvaltaisen palvelinten ja toimistoverkon hallinnan ja valvonnan.

lue lisää

 

lue lisää
BLC Taito POLKU

POLKU

POLKU-palvelumme tavoitteena on ensisijaisesti antaa asiakkaalle selkeä suunnitelma IT-ympäristön digitalisaatiosta ja kehityksestä. POLUN avulla asiakkaalle annetaan näkymä ja konkreettisia kehityssuosituksia siihen, mitä IT-kehitystä tulisi tehdä ja missä järjestyksessä.

lue lisää
Lahituki

IT-OPAS

IT-opas ja IT-valmentaja auttavat IT:n kohtaamissa haasteissa. IT-opas rakentaa tietohallinnon perustan hyvien käytäntöjen mukaiseksi, muodostaa IT-ympäristön kokonaiskuvan ja auttaa muovaamaan IT:n liiketoimintojen tueksi. IT-valmentaja on jatkuva palvelu yrityksen IT:n kehittämiseksi ja ylläpitämiseksi.

lue lisää