Pilvestä Vauhtia -valmennus

  Haluamme auttaa yritystäsi ja työntekijöitäsi menestymään muuttuvassa maailmassa. Digitalisaatio muuttaa meidän jokaisen päivittäistä työntekoa. Tietotyöläisellä on alasta riippumatta valtavat mahdollisuudet kehittää omaa tekemistään ja hyödyntää jatkuvasti markkinoille tulevia uusia sovelluksia. Suorittavan työn osalta automaatio korvaa joka päivä aiemmin ihmisen tekemää työtä. Digitaalinen syrjäytyminen on terminä yleistymässä. Auta tietotyöntekijöitäsi ja pyydä meidät kertomaan Pilvestä Vauhtia -valmennuksestamme, jolla pääset muutoksessa alkuun.

   

  Valmennus innostaa ja kehittää  työntekijöitä oman tietotyönsä hallintaan. Sen avulla työntekijöiltä säästyy enemmän aikaa työntekoon, sillä työntekijät omaksuvat uusia työtapoja ja tämä puolestaan lisää tehokkuutta. 

  Pilvestä Vauhtia -valmennus tukee erinomaisesti pilvipalveluiden käyttöönottoa ja auttaa pääsemään sisään Office 365:n maailmaan.

  Pilvestä Vauhtia -valmennuksessa pureudutaan:

  • Modernit ajasta, paikasta ja päätelaitteesta riippumattomat työtavat
  • Läpinäkyvämpi yhteistyö
  • Parempi oman ajan hallinta
  • Tehokkaammat palaverikäytännöt
  • Sisäisen motivaation herättäminen
  • Office 365 -työkalujen mahdollisimman laaja hyödyntäminen

  Pilvestä-Vauhtia-1-150x150

  Valmennuksesta saamaamme palautetta

  ”Loistavaa suuntaa tekemiseen, erityisesti ajatus siitä, että teknologia voisi olla ajan säästäjä vs. aikasyöppö, on kannustava. Hyvin vedetty koulutus, sopiva sekoitus aikataulutusta ja improa.”

  ”Oikein mukavan rento, mutta asiapitoinen ote, pysyi hyvin mukana ja esityksen keskeyttäviin kysymyksiin panostettiin eikä vaan sanottu että ’palataan tuohon myöhemmin’🙂

  ”O365:n käyttö. Olen ollut siitä kiinnostunut, mutta en ole käyttänyt. Nyt kaikki tiedostoni ovat pilvessä – hyvästi vpn! Tiedostojen jakaminen on tosi hyvä juttu, on jo 2 päivässä helpottanut elämää! One Noten käyttöä harjoittelen, käytössä sekin osoittautui hyväksi.”

  Teemu Ahlström - Pilvestä Vauhtia -opas

  Pilvestä Vauhtia opas

  Teemu Ahlström