Suur-Savon Sähkö on energiakonserni, joka toimii paikallisesti lähellä asiakkaitaan ja toimittaa sähkö- ja lämpöenergiaa yli 100 000 asiakkaalle yhteensä 2 500 GWh vuodessa. Suur-Savon Sähkö huolehtii energian hankinnasta, tuotannosta ja jakelusta Päijänteen itäpuolisella Järvi-Suomen alueella. Yritys on yksi alueen merkittävimmistä työnantajista ja heidän palveluksessaan on yli 270 energia-alan ammattilaista.

Mobiililaitteiden elinkaarenhallinnalla apua käytännön hallinnointiin

Suur-Savon Sähkö Oy kohtasi haasteita älypuhelinten hallinnan ja ylläpidon kanssa hajautetussa organisaatiossaan. Saattamalla mobiililaitteet systemaattisesti hallintapalvelun piiriin, saatiin laitteiden hallinnointiin ja laitelogistiikkaan ajan vaatimaa järkevyyttä.

”Mobiililaitteiden elinkaarenhallinnan avulla olemme pystyneet keskittämään mobiililaitteidemme hallinnan hajautetussa organisaatiossa. Laitteiden keskitetty tilaaminen ja esiasennus tuovat helpotusta käytännön työhön, kun työntekijän ei tarvitse huolehtia puhelimen hankintaan liittyvistä toimista. Valmiiksi asennettu puhelin heti käyttövalmiina säästää aikaa ja selkeyttää tilausta ja toimitusta”, kertoo tietohallintopäällikkö Jorma Moisio, Suur-Savon Sähkö.

 

Huolto- ja varalaitepalvelu mahdollistavat sujuvan työskentelyn myös ongelmatilanteissa 

Suur-Savon Sähköllä on tällä hetkellä noin 70 puhelinta mobiililaitteiden hallinnoinnin piirissä. Luottamus toimivaan laitehuoltoon ja varalaitepalveluun on yksi merkittävä tekijä palvelun valinnassa. ”Olemme kokeneet huolto- ja varalaitepalvelun tärkeäksi osaksi palvelua. Voimme luottaa siihen, että työntekijöillämme on aina mukanaan toimiva mobiililaite ja tarvittavat sovellukset”, jatkaa Moisio.

 

”Elinkaarenhallintapalvelu helpottaa organisaation arkea ja takaa systemaattisen mobiililaitteiden hallinnan.”

– Jorma Moisio, tietohallintopäällikkö, Suur-Savon Sähkö Oy

 


 

Miten ICT-laitteiden elinkaarta tulisi hallita?

 

Lataa elinkaariopas