VEO logo

Asiakas: VEO Oy

Päätoimiala: Energia-alan automaatio- ja jakeluteknologia

Haaste: Mobiililaitehallinnan tehostaminen ja työn tuottavuuden parantaminen

Ratkaisu: BLC Taidon Elinkaarenhallintapalvelu (mobiililaitteet)

Edut: Tehokkaampi ja turvallisempi mobiiliympäristö

Avainsanat: Mobiilihallinta, Mobiliteetti, Työn tuottavuus

Kansainvälisesti operoiva VEO halusi tehostaa mobiililaitteiden käyttöä ja parantaa työn tuottavuutta. Energia-alan automaatio- ja jakeluteknologiaa toimittava VEO turvautui BLC Taidon Elinkaarenhallintapalveluihin, kattaen laitteiden hankinnan, tuen, hallinnan, huollon ja tietoturvallisen kierrätyksen. Noin 350 henkilöä työllistävä VEO on saavuttanut palveluilla mittavia hyötyjä.

www.veo.fi

 

Mobiilihallinta tuonut VEO:lle liiketoiminnallisia hyötyjä

VEO:n liikevaihto oli 2015 noin 74 miljoonaa euroa. ”Olimme ajautuneet tilanteeseen, jossa mobiililaitteet eivät yksinkertaisesti enää olleet hallussa. Mobiililaiteympäristömme oli kirjava ja koostui eri valmistajien laitteista. Niiden ylläpito vaati liikaa manuaalista työtä”, sanoo VEO:n ICT-kehityspäällikkö Jukka Bergström. ”Halusimme ottaa tilanteen haltuun ja tehostaa työn tuottavuutta myös mobiliteetin osalta.”

Yritystason monipuolista palvelua 

VEO:n tuotannossa työskentelee noin 100 henkilöä. ”Yhtenä tehostuskeinona päätimme toteuttaa ympäristön, jossa tuotannon työntekijämme voivat tehdä mobiililaitteiltaan kirjauksia ja työaikaleimauksia yrityksemme raportointijärjestelmiin. Se edellytti nopeaa ja turvallista pääsyä sisäverkkoomme eri mobiilialustojen laitteilla. Tuotannossa on erilaiset käyttötarpeet kuin toimistoympäristössä”, Bergström jatkaa.

Hyödyt pähkinänkuoressa: 

  • Jatkuvasti kehittyvä ja hyvin hallittu mobiiliympäristö.
  • Työn tuottavuus on noussut – mobiililaitteiden käyttö on tehostunut.
  • Yritysdata turvallisesti käytettävissä missä vain 24/7.
  • VEO:n IT-yksikön aikaa vapautunut muuhun työhön – hallinta, tuki, opastus ja tuotanto suomalaisella BLC Taidolla

Tahdotko lukea koko jutun?

Lue VEO:n tarina kokonaisena. Lataa pdf-versio käyttöösi täyttämällä alla oleva lomake. Toimitamme latauslinkin sinulle sähköpostiisi.