Infrapalvelut

Eikö toimistoinfranne ole hallinnassa?

Onko tulostintenne värikasetit aina lopussa?

Miltä kuulostaisi, jos teidän ei tarvitsisi huolehtia toimistoverkon ylläpidosta, vaan voisitte keskittyä vain työntekoon?

Infrapalveluidemme ansiosta se on mahdollista!

 

Puolan palvelukeskuksemme pistettiin Taidon avulla pystyyn kahdessa viikossa päätöksestä. Heti kun verkkoyhteydet ja sisäverkko olivat kunnossa,saimme puhelut toimimaan saman tien” 

– Jussi Kyllönen, IT- ja hankintapäällikkö, Barona

Etävalvottu ja hallittu toimistoinfra

Infrapalveluissa huolehdimme puolestanne palvelinten ja/tai toimistoverkon valvonnasta, hallinnasta, tietoturvasta ja analytiikasta. Infrapalvelut mahdollistavat kokonaisvaltaisen palvelinten ja toimistoverkon hallinnan ja valvonnan. Tarjoamme teille aina ajantasaiset järjestelmät ja työkalut toimistoinfran hallintaan ja valvontaan. Reagoimme ennaltaehkäisevästi vikatilanteisiin, mikä tuo toimintaan ennakoitavuutta ja sitä kautta kustannussäästöjä. Tarjoamamme lähiverkko palveluna kattaa koko verkkokokonaisuuden hallinnan ja ylläpidon, mikä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse huolehtia mistään. Teemme myös tulostamisesta entistä helpompaa; huolehdimme puolestanne tulostimien elinkaarenhallintaan liittyvistä prosesseista mukaan lukien tulostinten hankinnan, käyttöönoton, käytönaikaisen tuen, huollon ja kierrätyksen. Infrapalvelut ovat pilvihallittuja, mikä tarkoittaa, että saat kuukausimaksulla täysin etähallitut laitteet käyttöösi, eikä sinun tarvitse huolehtia päivityksistä. Infrapalveluihin kuuluu kokonaisvaltainen palveluhallinta, mikä tarkoittaa, että sinä käytät, me huolehdimme.


 

Millaisia infrapalveluita yrityksesi tarvitsee?

BLC Taito Lähiverkko palveluna

Lähiverkko palveluna

Toimittaessamme lähiverkon palveluna huolehdimme puolestanne kaikista palvelinten ja/tai toimistoverkon valvontaan, hallintaan, tietoturvaan ja analytiikkaan liittyvistä toimenpiteistä. Palvelu vastaa koko verkkokokonaisuuden hallinnasta ja ylläpidosta.

lue lisää
BLC Taito Tulostuspalvelu

Tulostuspalvelu

Tulostuspalveluissa huolehdimme puolestanne tulostimien elinkaarenhallintaan liittyvistä prosesseista mukaan lukien tulostinten hankinnan, käyttöönoton, käytönaikaisen tuen, huollon ja kierrätyksen.

lue lisää
BLC Taito Infran ylläpitopalvelu

Infran ylläpitopalvelu

Infran ylläpitopalveluissa huolehdimme puolestanne kaikista palvelinten ja/tai toimistoverkon valvontaan, hallintaan, tietoturvaan ja analytiikkaan liittyvistä toimenpiteistä. Infran ylläpitopalvelut vastaavat palvelinten ja toimistoverkon hallinnasta ja ylläpidosta.

lue lisää