Infrapalvelut

Etävalvottu ja hallittu toimistoinfra

Infrapalveluissa huolehdimme puolestanne palvelinten ja/tai toimistoverkon valvonnasta, hallinnasta, tietoturvasta ja analytiikasta. Infrapalvelut mahdollistavat kokonaisvaltaisen palvelinten ja toimistoverkon hallinnan ja valvonnan. Tarjoamme teille aina ajantasaiset järjestelmät ja työkalut toimistoinfran hallintaan ja valvontaan. Reagoimme ennaltaehkäisevästi vikatilanteisiin, mikä tuo toimintaan ennakoitavuutta ja sitä kautta kustannussäästöjä.

Lähiverkko palveluna kattaa koko verkkokokonaisuuden hallinnan ja ylläpidon, mikä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse huolehtia mistään. Lähiverkkopalvelu on pilvihallittu, joten saat kuukausimaksulla tietoturvallisen ja toimivan verkon käyttöösi, eikä sinun tarvitse huolehtia laitteiden päivityksistä. Infrapalveluihin kuuluu kokonaisvaltainen palveluhallinta.


Millaisia infrapalveluita yrityksesi tarvitsee?

Lähiverkko palveluna

Lähiverkko palveluna

Toimittaessamme lähiverkon palveluna huolehdimme puolestanne kaikista toimistoverkon valvontaan, hallintaan, tietoturvaan ja analytiikkaan liittyvistä toimenpiteistä.

lue lisää
Infran ylläpitopalvelu

Infran ylläpitopalvelu

Infran ylläpitopalveluissa huolehdimme puolestanne kaikista fyysisten palvelinten ja toimistoverkon valvontaan, hallintaan, tietoturvaan ja analytiikkaan liittyvistä toimenpiteistä. Infran ylläpitopalvelut vastaavat palvelinten ja toimistoverkon hallinnasta ja ylläpidosta.

lue lisää