Pilvipalvelut

Pilvipalvelut hallitusti

Pilvipalveluasiakkaanamme voit huoletta luovuttaa vastuun meille:

  • Otamme vastuun pilvien kokonaisuudesta
  • Hallinnoimme laskutusta
  • Toimimme kontaktipisteenä ja tukikanavana
  • Olemme asiakkaan kumppani pilvistrategian luomisessa ja noudattamisessa.

Suunnittelemme IT-palveluympäristön ja pilvimallin, joka mukautuu liiketoimintaa parhaiten tukevaksi. Tarpeen mukaan voimme hyödyntää oman modernin konesalimme pilviratkaisuja, julkista pilveä tai näiden yhdistelmää.

Sopivan ratkaisun löytämiseksi teemme asiakkaalle IT-ympäristön kartoituksen, jossa selvitämme asiakkaan IT-ratkaisujen nykytilanteen ja ympäristön haasteet. Kartoituksen perusteella laadimme pilvikartan, jonka tavoitteena on suunnitella asiakkaan kannalta järkevin ja kustannustehokkain pilviratkaisu. Kartoituksen olennainen päämäärä on suunnitella asiakkaan liiketoiminnan ja IT:n lähtökohdista ideaalinen lopputulema, joka joustaa asiakkaan tarpeiden ja liiketoiminnan kehittymisen mukana.


BLC Taito Pilvisovellukset

Office 365

Office 365 tarjoaa juuri oman liiketoimintasi tarpeisiin soveltuvat tietotyön perusvälineet. Tuttu Office ja yhteistyötä helpottavat työkalut tekevät työnteosta helppoa ja tehokasta. Lisäksi Office 365 kulkee aina mukanasi.

lue lisää
BLC Taito Pilvikapasiteetti

Pilvikapasiteetti

Oikeanlaisen pilvikapasiteetin valinta on yksi IT-ratkaisuista. Kartoituksen avulla löydämme juuri teidän yrityksenne tarpeisiin parhaiten sopivan pilvimallin. Yleensä toimivin malli on hybridimalli, jossa perinteistä kapasiteettimallia täydennetään julkisen pilven joustavuudella.

lue lisää