Pilvipalvelut

Miten valita IT-palveluympäristö ja pilvimalli, joka mukautuu yrityksemme liiketoimintaa parhaiten tukevaksi?

Mikä olisi yrityksemme kannalta järkevin ja kustannustehokkain pilviratkaisu?

Miten saan siirrettyä datani pois palvelusta sopimuksen päätyttyä?

Mikäli nämä ovat kysymyksiä, jotka pyörivät mielessäsi tai sinulla on muuta kysyttävää pilvipalveluista, olet tullut oikeaan paikkaan!Pilvipalvelut hallitusti

Pilvipalveluasiakkaanamme voit huoletta luovuttaa vastuun meille, kuten asiakaslupauksemme sanoo; Sinä käytät, me huolehdimme. Otamme vastuun pilvien kokonaisuudesta, hallinnoimme laskutusta, toimimme kontaktipisteenä ja tukikanavana sekä olemme asiakkaan kumppani pilvistrategian luomisessa ja noudattamisessa.

Suunnittelemme IT-palveluympäristön ja pilvimallin, joka mukautuu asiakkaan liiketoimintaa parhaiten tukevaksi. Tarpeen mukaan voimme hyödyntää oman modernin konesalimme pilviratkaisuja, julkista pilveä tai näiden yhdistelmää.

Sopivan ratkaisun löytämiseksi teemme asiakkaalle IT-ympäristön kartoituksen, jossa selvitämme asiakkaan IT-ratkaisujen nykytilanteen ja ympäristön haasteet. Kartoituksen perusteella laadimme pilvikartan, jonka tavoitteena on suunnitella asiakkaan kannalta järkevin ja kustannustehokkain pilviratkaisu. Kartoituksen olennainen päämäärä on suunnitella asiakkaan liiketoiminnan ja IT:n lähtökohdista ideaalinen lopputulema, joka joustaa asiakkaan tarpeiden ja liiketoiminnan kehittymisen mukana.


BLC Taito Pilvisovellukset

Pilvisovellukset

Pilvitarjoomamme koostuu tietotyön perusvälineistä ja kattavasta valmennuksesta niiden tehokkaaseen käyttöön. Pilvisovellusten ansiosta työkalujen yhdisteleminen on vaivatonta ja työskentely on mahdollista ajasta ja paikasta riippumatta.

lue lisää
BLC Taito Pilvikapasiteetti

Pilvikapasiteetti

Oikeanlaisen pilvikapasiteetin valinta on yksi IT-ratkaisuista. Kartoituksen avulla löydämme juuri teidän yrityksenne tarpeisiin parhaiten sopivan pilvimallin. Yleensä toimivin malli on hybridimalli, jossa perinteistä kapasiteettimallia täydennetään julkisen pilven joustavuudella.

lue lisää