Pilvisovellukset

Pilvisovellustarjoomamme tekee tietotyöstä helppoa ja työskentelystä hauskaa sekä turvallista

Haluamme tehdä asiakkaidemme tietotyön mahdollisimman helpoksi ja työskentelyn hauskaksi sekä turvalliseksi. Siksi pilvisovellustarjoomamme koostuu tietotyön perusvälineistä, älykkäästä asiakkuudenhallintajärjestelmästä sekä perus tietoturvasta aina kokonaiseen kyberturvallisuuteen. Pilvisovellusten ansiosta työkalujen yhdisteleminen on vaivatonta ja työskentely on mahdollista ajasta ja paikasta riippumatta. Me tarjoamme sinulle tuen ja pääkäyttäjäpalvelun, johon kuuluu sovellusten ylläpito sekä valmennus.

Office 365

Office 365

Office 365 tarjoaa juuri oman liiketoimintasi tarpeisiin soveltuvat tietotyön perusvälineet. Tuttu Office ja yhteistyötä helpottavat työkalut tekevät työnteosta helppoa ja tehokasta. Lisäksi Office 365 kulkee aina mukanasi.

lue lisää 

Asiakkuudenhallinta

Asiakkuudenhallinta

Microsoft Dynamics 365 sisältää älykkäitä CRM- ja ERP-liiketoimintasovelluksia, mikä tuo sinulle valinnanvapautta. Aloita ottamalla käyttöön vain  liiketoimintasi kannalta tärkeät ominaisuudet ja lisää sitten sovelluksia tarpeittesi mukaan.

lue lisää

Tietoturva

Tietoturva

Liiketoiminnan suojaaminen on tärkeää. F-Securen suojaus kattaa perus tietoturvasta aina
kokonaiseen kybertuvallisuuteen. F-Secure Radar on tarpeisiisi räätälöity haavoittuvuuksien tarkistus- ja hallintapalvelu.

lue lisää