Office 365

Juuri oman liiketoimintasi tarpeisiin soveltuvat tietotyön perusvälineet

Opastamme tietotyön polulla ja paketoimme tietotyön työkalut maailman helpoimmaksi kokonaisuudeksi. Office 365 tarjoaa käyttöösi kaikki tietotyön perusvälineet. Tuttu Office ja yhteistyötä helpottavat työkalut tekevät työnteosta helpompaa ja tehokkaampaa missä ja milloin vain.


”Pystymme tekemään etäpäiviä helpommin kun ei tarvitse ladata tiedostoja muistitikuille tai lähetellä niitä sähköpostilla itselle, jotta voi tehdä töitä myös kotona. Ja Office 365 -sähköposti on kätevä kun pystyy katsomaan meilit miltä laitteelta tahansa missä tahansa ilman, että on tarvinnut luoda erillisiä sähköpostitilejä suoraan laitteelle.” 

– Patrik Alen, myyntijohtaja, PolarPro

Office 365 aina mukanasiOffice 365 aina mukanasi

Työskenteletpä sitten toimistossa tai tien päällä, saat käyttöösi tutut huipputason tuottavuustyökalut. Office-sovellusten avulla voit luoda, muokata ja jakaa tiedostoja reaaliaikaisesti kenen tahansa kanssa.

Työkalut ammattilaisilleTyökalut ammattilaisille

Luo entistä paremmat yhteydet asiakkaisiin ja kollegoihin Office 365:n monipuolisilla viestintävälineillä sähköpostista ja pikaviesteistä yhteisöpalveluihin sekä videoneuvotteluihin.

Työkalut ryhmätyöhönTyökalut ryhmätyöhön

Käyttäjäkohtainen 1 teratavun tallennustila tarjoaa runsaasti tilaa kaikille tiedostoillesi. Koska tiedostot on tallennettu verkkoon, voit jakaa niitä yrityksen sisäisten tai ulkoisten henkilöiden kanssa milloin tahansa riippumatta siitä, missä itse työskentelet. Pysyt aina ajan tasalla työryhmäsi kanssa, kun hyödynnät monen osallistujan HD-videoneuvottelua, sisällönjakamismahdollisuuksia, jaettuja kalentereita sekä ryhmäkeskusteluja.

Helppo asentaa ja hallitaHelppo asentaa ja hallita

Käyttäjien määrittäminen on helppoa ja pääset nopeasti aloittamaan palvelujen käytön. Helppokäyttöisen hallintakeskuksen avulla voit hallita kaikkia palvelujasi mistä tahansa. Halutessasi asiantuntijamme hoitavat IT-ylläpidon puolestasi, joten palvelusi ovat aina käynnissä ja ajan tasalla.