BLC Turva tarjoaa kokonaiskattavan ratkaisun ovi- ja porttiautomatiikan saralta. Tarjoamme suunnittelun, asennuksen ja huollon ammattitaidolla.

Oviautomatiikamme kattaa kaikki mahdolliset ovityypit. Porttiautomatiikamme kaikki henkilö- ja ajoneuvoporttiratkaisut. Suunnittelussa otamme aina huomioon asiakkaan tarpeen ja etsimme juuri tarpeeseen sopivan tuotteen.

Yhdessä osaavan henkilökuntamme kanssa rakennamme yhteistyössä teidän kanssa teille räätälöidyn automatiikkaratkaisun ja huolehdimme sen toimivuudesta.


Olemme tottuneet ajattelemaan esteettömyyden marginaaliseksi asiaksi, joka ei kosketa meitä joka päivä. Tosiasiassa kuitenkin jokainen törmää välillä tilanteeseen, jossa ovi on este.

Katkennut jalka, kädet täynnä, talutushihnassa viisi kultaista noutajaa. Vaunut ja rattaat siinä missä iän kovettamat kädetkin voivat kaivata oveen kulkua helpottavaa automatiikkaa.

Oviautomatiikka on paljon muutakin kuin se harmaa nappi, joka avaa oven pyörätuolille tai liikkeentunnistin, joka liu’uttaa oven auki kauppakeskuksen ovella.

Millaisia automaattisia vaihtoehtoja erilaisiin oviin on tarjolla? Miten automatiikka voi lisätä turvallisuutta? Huolella suunniteltu ja oikein toteutettu oviautomatiikka tekee ovesta helppokäyttöisemmän ja turvallisemman.

Se pitää huolta, että ovesta pääsevät sujuvasti sisään kaikki muut, paitsi tietysti ne, jotka haluammekin pitää ulkopuolella.