MUUT PALVELUT

Tietoturva

Keskitetysti hallittu ja valvottu tietoturvaratkaisumme F-Secure Yritysturva Pro perustuu luotettavaan ja korkeatasoiseen F-Securen osaamiseen. F-Secure Yritysturva Pro on nykyaikainen tietoturvapalvelu yrityskäyttöön. Hyvän ja tietoturvallisen kokonaisuuden saamiseksi tarvitset myös Palomuuripalvelun.

F-Secure Yritysturva Pro -palvelussa asiantuntijamme hallinnoivat järjestelmää puolestasi ja pitävät huolen, että tietoturvasi ja lisenssisi ovat aina ajan tasalla. Ohjelmistolisenssi ei ole konekohtainen, vaan voidaan siirtää uuteen laitteeseen vanhan poistuessa käytöstä.

Tietoturvapalvelu on jatkuvasti valvottu ja sen ennakoiva suojaustekniikka pitää yrityksesi laitteet turvassa uusilta haittaohjelmilta ja kohdistetuilta hyökkäyksiltä – voit siis huoletta keskittyä yritystoimintaasi ja jättää tietoturvauhat meidän huoleksemme.

Ohjelmistot

Sopivan vaihtoehdon löytyminen ohjelmistoviidakosta voi joskus olla työlästä. Mikä ohjelmisto, mikä tietoturva, mikä versio, mikä
lisenssi yrityskäyttöön? Älä hätäile, me autamme. Valikoimastamme löytyvät luonnollisesti F-Securen tietoturvaohjelmistot, Office-tuotteet ja käyttöjärjestelmät. Vaikka hyöty- ja virustorjuntaohjelmat, lisenssit ja käyttöjärjestelmät voivat olla melkoinen viidakko, BLC:n yritysasiakkaana voit luottaa siihen, että asiantuntijamme miettivät näitäkin asioita puolestasi. Tietoturvaohjelmistojen hankinta, lisenssien uusiminen tai vaikkapa Office-paketin päivittäminen uudempaan hoituu yhdellä puhelinsoitolla.

Oikealla ostotavalla voit saavuttaa myös tuntuvia säästöjä lisenssihankinnoissa – ne kannattaa keskittää niin, että saavutat suurimmat mahdolliset säästöt vähäisemmällä hallintatarpeella. Ota yhteyttä yritysmyyntimme, oli kyse sitten parhaan mahdollisen tietoturva-ohjelmiston valinnasta, toimisto-ohjelmiston hankinnasta tai vaikkapa lisenssien uusimisesta.

Domain ja kotisivutila

Varsinkin yrityksen tai yhdistyksen perustamisvaiheessa on tärkeää, että nettisivuasiat tulevat nopealla aikataululla
ja vaivattomasti kuntoon! Kun haussa on luotettava palvelintila yrityksellesi, apua verkkotunnuksen rekisteröintiin, domainin nimipalvelin ja sen ylläpito, ota yhteyttä yritysmyyntiimme!

Luotettava palvelintila yrityksesi nettisivuille? Meiltä löytyy. Apua verkkotunnuksen rekisteröintiin? Meiltä löytyy. Domainin nimipalvelin ja sen ylläpito? Meiltä löytyy.

Turvallinen palvelin on yrityksesi verkkosivujen tietoturvan perusta, käytitpä sivujen toteutuksessa mitä tahansa julkaisujärjestelmää. Mikäli suunnittelet sivuillesi tietoturvan näkökulmasta vaativampia palveluita kuten verkkokauppaa, on palvelintason tietoturvaan kiinnitettävä erityistä huomiota. Ulkoista huolesi – asiantuntijoidemme osaaviin käsiin voit luottaa myös yrityksesi kotisivutilan.

Suunnittelu ja konsultointi

Hyödynnä ammattitaitoamme ja kokemustamme. BLC:n asiantuntijatiimillä on yhteensä vuosikymmenten kokemus tietoliikenteen
vaativista ratkaisuista, verkko-osaamista ja tietoa niin nykyaikaisista kuin  tulevaisuudenkin teknologioista.

Oletko rakennuttamassa uutta toimitilaa tai suunnitteletko muuttoa uusiin toimitiloihin, mutta kaipaat apua tietoliikenneyhteyksien suunnitteluun? Mikä olisi paras verkkoratkaisu sinun yrityksellesi paikallisesti tai vaikka valtakunnallisesti? Kuinka tietotekniikan eri osa-alueet saadaan toimimaan aukottomasti keskenään?

Mitä tulee tietoliikenneratkaisuihin, BLC:n asiantuntijatiimi on yrityksesi paras ystävä. Olipa kyse vaativista tietoliikenneratkaisuista, käyttöönottoprojekteista, uuden toimitilan suunnittelusta tai yrityksesi tietoliikenneinfran kehittämisestä, hyödynnä asiantuntijoidemme kokemus.

Valokuituosuuskunnat

Useilla haja-asutusalueilla on päästy nopeiden valokuituyhteyksien piiriin perustamalla valokuituosuuskuntia, jotka rakennuttavat kuituverkon osuuskunnan jäsenille. Valokuituosuuskunta vaatii aktiivisia puuhamiehiä, mutta itse verkon toteutukseen tarvitaan aina ammattilaisia.

Kysy meiltä tarjous! Olemme tehneet menestyksekkäästi yhteistyötä valokuituosuuskuntien kanssa, ja palveluvalikoimastamme löytyy osuuskuntien konsultoinnin ja projektijohdon lisäksi myös valokuituosuuskunnan verkkosuunnittelu, valokaapelien ja aktiivilaitteiden toimitus, tekninen toteutus ja laajakaistapalvelut.

Laitteet

Yrittäjän perustyökalut; puhelimet, tabit, tulostimet ja tietysti myös tietokoneet saat meiltä nopeasti hyllystä käyttöön.
Tietokoneen saat halutessasi valmiiksi asennettuna sisältäen edellisestä laitteestasi siirretyt tiedostot. Valikoimastamme löytyy myös palvelimet, wlan-kytkimet ja muut sisäverkkoratkaisut, joko kertakaupalla tai kuukausimaksullisena palveluna.

BLC on yrityksesi kumppani myös laitehankinnoissa. Perustyökalut yritykseesi saat meiltä nopeasti ja varmasti, esiasennettuna ja kilpailukykyisin hinnoin. Olipa etsinnässä kestävä puhelin yrittäjälle tai yrityskäyttöön sopiva kannettava tietokone, ota yhteyttä yritysmyyjiimme tai kipaise käymään BLC Centerissä.

Ihan kaikkia laitteita ei yrityksenkään ole aina välttämätöntä ostaa itselle, esimerkiksi oma palvelin yritykselle on joskus järkevämpää hankkia kuukausimaksullisena palveluna. BLC:n yritysasiakkaana sinun itsesi ei tarvitse olla it-alan asiantuntija – keskity olennaiseen ja anna meidän asiantuntijoidemme etsiä sinun yrityksellesi parhaat mahdolliset, sopivan kokoiset ja sopivan hintaiset it-ratkaisut!