BLC KAAPELI – NYKYAIKAISTA ASUMISTA

BLC Kaapeli on paikallisen operaattorisi BLC Telecomin tarjoama laajakaistapalvelu, joka toimitetaan kiinteistöihin KaapeliTV-verkon välityksellä. BLC:n KaapeliTV-verkko kattaa yli 80% Savonlinnan seudun kiinteistöistä ja sen välityksellä koteihin toimitetaan luotettavat televisio-, radio- ja tietysti myös laajakaistapalvelut. Suurin osa Savonlinnan seudun kiinteistöistä käyttää jo BLC Telecomin KaapeliTV-palvelua. Lisäämällä tunnettuun ja hyväksi todettuun tv-palvelun rinnalle laajakaista, päivitetään taloyhtiön tietoliikennevalmiudet ja mahdollistetaan taloyhtiön asukkaille parhaiden mahdollisten TV-palveluiden lisäksi myös erinomaiset laajakaistapalvelut.

BLC Kaapeli takaa nopean ja toimintavarman laajakaistayhteyden - kiinteän laajakaistan nopeus on tasainen eikä se vaihtele verkon käyttäjien mukaan.

BLC Kaapeli taloyhtiölaajakaista ja kaapelitelevisio

BLC Kaapeli ja KaapeliTV -palvelukokonaisuus sopii taloyhtiöille, joissa ei vielä ole valokuitua valmiina saatavilla tai jossa ei tässä vaiheessa ole halua sijoittaa valokuituliittymän rakentamiseen. Samoin, mikäli taloyhtiössä ei ole vielä tehty sisäverkkoremonttia (eli taloyhtiössä ei vielä ole ethernet tai valokuitusisäverkkoa), on BLC Kaapeli hyvä ratkaisu laajakaistatekniikaksi. Sisäverkkoremontin tullessa ajankohtaiseksi ja/tai valokuituverkon tullessa lähemmäksi taloyhtiötä, voidaan laajakaistatekniikka päivittää BLC Kaapelista BLC Valoon myös kesken sopimuskauden.

BLC Telecom tarjoaa taloyhtiölle BLC Kaapeli ja KaapeliTV -palvelukokonaisuutta kahdella erilaisella sopimusrakenteella; Osatalomallina ja Kokotalomallina. 

Osatalomallissa ei BLC Kaapeli -laajakaistapalvelusta koidu taloyhtiölle lainkaan kustannuksia, ja Kaapeli- TV-palvelunkin kuukausihinnoittelu laskee. Koska uusia, yhtiövastiketta korottavia kuluja ei tule, päätöksen BLC Kaapeli ja KaapeliTV -palvelukokonaisuuden hankinnasta voi tehdä taloyhtiön hallitus!

Lataa taloyhtiön laajakaistaopas ja lue lisää!

taloyhtiöopa nostt