BLC KAAPELI – NYKYAIKAISTA ASUMISTA

BLC Kaapeli on paikallisen operaattorisi BLC Telecomin tarjoama laajakaistapalvelu, joka toimitetaan kiinteistöihin KaapeliTV-verkon välityksellä. BLC:n KaapeliTV-verkoo kattaa yli 80% Savonlinnan seudun kiinteistöistä ja sen välityksellä koteihin toimitetaan luotettavat televisio- , radio- ja tietysti myös laajakaistapalvelut. Kaapeliverkon kautta teidänkin taloyhtiönne asukkaille voidaan toimittaa nopeat, symmetriset laajakaistayhteydet edulliseen hintaan.

BLC Kaapeli taloyhtiölaajakaista

BLC Kaapeli taloyhtiölaajakaistalla kaikkiin taloyhtiön huoneistoihin toimitetaan BLC Kaapeli -laajakaistayhteys. Yhteys toimitetaan perusnopeudella 10/10Mbit/s joikaiseen huoneistoon.

BLC Kaapeli taloyhtiölaajakaistan hankinnasta päättää yhtiökokous. Päätöksen tekemiseen riitää yhtiökokouksen enemmistö. Taloyhtiö tekee sopimuksen BLC:n kanssa, laajakaistayhteys asennetaan kaikkiin taloyhtiön huoneistoihin ja palvelu laskutetaan taloyhtiöltä.

Laajakaistan kuukausimaksut veloitetaan asukkailta yhtiövastikkeissa. Mikäli asukas haluaa nopeamman nettiyhteyden, hän voi tilata nopeudennoston omaan huoneistoonsa suoraan BLC:ltä. Nopeudennostot ja muut erikseen tilattavat lisäpalvelut, kuten tietoturva- ja iptv-palvelut, BLC laskuttaa suoraan asukkaalta. Nopeuksia on valittavissa tarpeen mukaan 30/10:stä aina 100 megaan asti. Ja tietysti BLC Kaapelin myötä huoneistoon voi tilata edullisesti myös iptv-palvelu Watsonin!

taloyhtiöopa nostt