Tasalaatuinen, kiinteä laajakaistayhteys nostaa kodin asumismukavuutta samalla tavalla kuin toimiva vesijohto, sähköt tai televisiokin. Nopeatoiminen, kiinteä laajakaistayhteys kuten BLC Kaapeli on panostus kiinteistöön, asumiseen ja sitä kautta suoraan myös taloyhtiön huoneistojen arvoon.

BLC KAAPELI – NYKYAIKAISTA ASUMISTA

BLC Kaapeli on paikallisen operaattorisi BLC Telecomin tarjoama laajakaistapalvelu, joka toimitetaan kiinteistöihin KaapeliTV-verkon välityksellä. BLC:n KaapeliTV-verkoo kattaa yli 80% Savonlinnan seudun kiinteistöistä ja sen välityksellä koteihin toimitetaan luotettavat televisio- , radio- ja tietysti myös laajakaistapalvelut. Kaapeliverkon kautta teidänkin taloyhtiönne asukkaille voidaan toimittaa nopeat, symmetriset laajakaistayhteydet edulliseen hintaan.

BLC Kaapeli taloyhtiölaajakaista

BLC Kaapeli taloyhtiölaajakaistalla kaikkiin taloyhtiön huoneistoihin toimitetaan BLC Kaapeli -laajakaistayhteys. Yhteys toimitetaan perusnopeudella 10/10Mbit/s joikaiseen huoneistoon.

BLC Kaapeli taloyhtiölaajakaistan hankinnasta päättää yhtiökokous. Päätöksen tekemiseen riitää yhtiökokouksen enemmistö. Taloyhtiö tekee sopimuksen BLC:n kanssa, laajakaistayhteys asennetaan kaikkiin taloyhtiön huoneistoihin ja palvelu laskutetaan taloyhtiöltä.

Laajakaistan kuukausimaksut veloitetaan asukkailta yhtiövastikkeissa. Mikäli asukas haluaa nopeamman nettiyhteyden, hän voi tilata nopeudennoston omaan huoneistoonsa suoraan BLC:ltä. Nopeudennostot ja muut erikseen tilattavat lisäpalvelut, kuten tietoturva- ja iptv-palvelut, BLC laskuttaa suoraan asukkaalta. Nopeuksia on valittavissa tarpeen mukaan 30/10:stä aina 100 megaan asti. Ja tietysti BLC Kaapelin myötä huoneistoon voi tilata edullisesti myös iptv-palvelu Watsonin!

taloyhtiöopas_nosto_hubspot