<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1335718923188186&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Hae sivustolta

Aloita kirjoittamalla vähintään 3 merkkiä

  BLC-konsernin joululahjoitus annetaan tänä vuonna Pelastakaa Lapset ry:lle

  joulukortit_2022_1600_3Itä-suomalaiset juuret omaava BLC-konserni on päättänyt tänä jouluna tukea vähävaraisia lapsiperheitä valtakunnallisesti ja lahjoittaa yrityslahjoihin tarkoitetut varat Pelastakaa Lapset ry:lle.  

  Yhdessä enemmän

  Yhdessä enemmän on kulkenut konsernin iskulauseena jo usean vuoden ja se näkyy tänä vuonna myös joululahjoituksen osalta. Yhteislahjoitukseen on osallistunut BLC Telecom Oy ja BLC Turva Oy, sekä BLC-konsernin omistava Savonlinnan BLC-osuuskunta. Yhteislahjoituksella pystytään antamaan merkittävämpi tuki kuin erikseen.

  Pelastakaa Lapset ry jakaa lahjoittajien tuella harrastustukea, oppimateriaalitukea sekä ruoka-apua kotimaamme vähävaraisille lapsiperheille sekä ehkäisee nuorten syrjäytymistä tarjoamalla haasteellisessa elämäntilanteessa olevien perheiden lapsille muun muassa keskustelutukea verkossa, tukihenkilöitä ja tukiperheitä. ”BLC:n arvojen mukaisesti meille on tärkeää ohjata tukeamme toimintaan, mikä kohdistuu etenkin nuorten, lasten ja vanhusten auttamiseen.” kertoo Savonlinnan BLC-osuuskunnan toimitusjohtaja Hannu Väänänen. ”Joululahjoituksen avulla olemme tukemassa vähävaraisia lapsiperheitä sekä ennaltaehkäisemässä nuorten syrjäytymistä kotimaassa.”

  BLC-konserniin kuuluvat soljuvia tietotekniikkaratkaisuja tarjoava BLC Telecom ja Suomen kattavimmat lukitus- ja turvatekniikan ratkaisut tarjoava BLC Turva ovat tehneet yhteisiä joululahjoituksia jo useana vuonna.

  ”Perinteitä on hyvä pitää yllä, ja on hienoa, että joululahjoitus ohjataan tänäkin vuonna lasten ja nuorten hyväksi.” sanoo BLC Turvan toimitusjohtaja Jukka Nevalainen. 

  ”Aina emme voi itse vaikuttaa siihen, mitä elämä heittää eteemme. Pelastakaa Lapset tarjoaa perheille sitä apua, mitä he kulloinkin eniten tarvitsevat. Lahjoituksen tarjoaman tuen avulla voimme muuttaa lapsen elämän suunnan.” kertoo BLC Telecomin toimitusjohtaja Marko Jokela.  

  Harrastustuella voi olla suuri merkitys lapsen kehitykseen sekä sosiaalisiin suhteisiin. ”Kaikilla lapsilla ja nuorilla tulisi olla mahdollisuus harrastaa. Lahjoituksen avulla voimme olla mukana auttamassa lapsia seilaamaan kohti tulevaisuuden mahdollisuuksia.” sanoo Hannu Väänänen.

  Hyvää joulua ja rauhallista uutta vuotta toivottaen!

  yhteiskuva-blogiin