<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1335718923188186&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Hae sivustolta

Aloita kirjoittamalla vähintään 3 merkkiä

  logo-blc-telecom

  Laajakaista kotiin

  BLC Laajakaistat tuovat sujuvuutta arkeesi

  Nykyään nopealla internetyhteydellä pitäisi pystyä sujuvasti käymään videoneuvottelua etälääkärin kanssa, katsoa viihdetarjontaa parhaalla mahdollisella kuvan terävyydellä, ladata pilvipalveluihin suuriakin tiedostoja ja pelata verkkopelejä.

  Kiinteästä laajakaistasta riittää nopeutta koko perheelle

  Lisäksi samassa taloudessa pitäisi onnistua näiden kaikkien edellä mainittujen tekeminen yhtä aikaa ilman, että perheen netinkäyttäjien yhteysnopeus hidastuu ja laajakaistaa mahdollisesti hyödyntävien kiinteistötekniikan sovellusten toiminta häiriintyy.

  Kiinteän nettiyhteyden ja WLAN-modeemin avulla voit tehdä kotiisi kattavan langattoman verkon, jota käytät sujuvasti eri päätelaitteilla – tietokoneella, tabletilla, puhelimella… Kotonasi on aina nettiyhteys käyttövalmiina - yksi yhteys, yksi kuukausimaksu ja riittävästi kaistaa koko perheen käyttöön!

  Ollakseen nopea, pitää laajakaistan olla myös yhteysnopeudeltaan tasainen.
  Tasaisen yhteyden lisäksi nykyaikaisten internetpalveluiden käyttö edellyttää laajakaistalta symmetriaa: esimerkiksi videopuhelussa täytyy yhtäaikaisesti ladata kuvaa ja ääntä omalle tietokoneelle ja lähettää sitä vastapuolelle. Kiinteät laajakaistat ovat laadultaan tasaisempia ja – mikä parasta – hinnaltaan edullisia.

  Asutko taloyhtiössä? 

  BLC Laajakaistat on tuotettu aurinkovoimalla

  BLC Laajakaistat ovat lähipalvelua parhaimmillaan. Palvelut tuotetaan Savonlinnassa paikallisen operaattorisi toimesta puhtaasti aurinkovoimalla ja ongelmatilanteissa apu on lähellä - asiakaspalvelumme vastaa yhteydenottoosi nopeasti ja korjaustiimi on valmiina paikkakunnalla. Kotimaisuuden sinettinä laajakaistapalvelullemme on myönnetty avainlipputunnus.

  TUOTETTU SAVONLINNASSA_SININEN

   

  BLC Valo

  BLC Valo on valokuidun välityksellä toimitettava, nimensä mukaisesti valonnopea laajakaista. BLC Valo -laajakaistasta on saatavissa seuraavat nopeusluokat: 100/100 Mbit/s, 300/300 Mbit/s ja huippunopea Giga: 1/1 Gbit/s.

  BLC Telecomin suosituin valokuitupalvelu on nopeudeltaan symmetrinen 300/300 Mbit/s. Siinä on sopivasti kaistaa koko perheen käyttöön. Peliharrastajalle tai runsaasti etätöitä tekevälle BLC Valo 300/300 voi kuitenkin jo jäädä liian hitaaksi - silloin oikea valinta on BLC Valo 1/1Gbit/s.

  meille-tulee-valokuitu

   

  Tarkista saatavuus ja tilaa nyt

   

  BLC Kaapeli

  Katsotaanko teillä kaapelitelevisiota? Jos vastauksesi oli kyllä, saat kotiisi helposti myös BLC Kaapelin - nopean ja luotettavan kiinteän laajakaistayhteyden. Ja mikä parasta, saat laajakaistayhteyden käyttöösi nopeasti, jopa saman päivän aikana.

  BLC Kaapeli -laajakaistasta on saatavissa seuraavat nopeusluokat: 2 Mbit/s, 30/10 Mbit/s ja 200/50 Mbit/s.

  Tilaa BLC laajakaista kotiin - valitse nopea tai nopeampi!

  Oppaasi turva- ja tietotekniikassa