<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1335718923188186&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Hae sivustolta

Aloita kirjoittamalla vähintään 3 merkkiä

  logo-blc-telecom

  Valokuitu

  BLC Valo on kiinteän laajakaistan kuningas

  Valokuituverkon lähes rajaton tiedonsiirtokapasiteetti ja toimintavarmuus takaavat, että tietoliikenteen kasvavat tarpeet pystytään täyttämään tulevaisuudessakin. Valokuitu on ohut lasista valmistettu johdin, jossa data kulkee valon muodossa ja nopeudella. Sen kapasiteetti tiedonsiirrossa on lähes rajaton. Internetin käytöstä syntyvien datamäärien jatkuvasti kasvaessa valokuitu on myös ainoa tiedonsiirtotekniikka, jota voidaan kohtuullisin kustannuksin päivittää aina tulevaisuuden tarpeiden mukaisesti.

  BLC Telecomin valokuituverkko takaa taloyhtiöihin ja kiinteistöihin nopeimman ja varmimman mahdollisen laajakaistayhteyden.

  Valokuituliittymä nostaa kiinteistön arvoa

   

  Nykyajan taloyhtiöissä ja kiinteistössä on myös nykyajan yhteydet.

  Valokuituyhteys on ensimmäinen askel kohti älytaloa – se tarjoaa toimintavarmat, nopeat yhteydet nyt ja tulevaisuudessa. Valokuitu tuo kotisi tämän päivän tasalle ja nostaa sen arvoa! Valokuitu ja sen myötä saatava nopea, kiinteä laajakaista ja nykyaikaiset TV:n viihdepalvelut ovat monelle kiinteistönostajalle ja -omistajalle yhä merkittävämpi osa asumista. Valokuituliittymä on panostus omaan asumismukavuuteen ja kiinteistön arvoon.

  Vaikka itse ei kokisi valokuitua vielä tarvitsevansa, asia kannattaa hoitaa kuntoon jo nyt hankkimalla liittymävalmius.
  Kiinteistö, jossa on valokuitu valmiina, on houkuttelevampi uutta kotia etsiville kuin koti ilman valokuitua.

  Sukella tulevaisuuteen ja valitse valokuitu

  BLC Telecomin valokuituhankkeet

  Mielipiteesi on meille tärkeä

  Vastaa lyhyeen asiakastyytyväisyyskyselyyn

  Vastaa asiakastyytyväisyyskyselyyn

  BLC Valo kotiin?

  BLC Telecomin valokuituverkko laajenee jatkuvasti. Tarkista valokuidun saatavuus omaan osoitteeseesi.  Mikäli saatavuutta ei ole vielä alueellasi, kannattaa saatavuutta tiedustella yhteydenottolomakkeella. 

  BLC Valon saatavuudesta omaan kiinteistöösi saat tietoa asiakaspalvelustamme tai tarkistamalla saatavuuden verkkopalvelustamme. Jos olet parhaillaan rakentamassa uutta taloa, ja vaikka rakennus ei vielä olisikaan valokuidun ulottuvissa, kannattaa siihen varautua jo rakennusvaiheessa asentamalla teknisestä tilasta 50 mm:n suojaputki tontin rajalle. Suojaputken pää kannattaa merkitä tarkasti karttaan tai tontille. Lisäksi talon sisäverkko kannattaa suunnitella valokuitua silmällä pitäen. Sähköurakoitsija yleensä huomioi nämä asiat.

  Tarkista saatavuus ja tilaa nyt

   

  Valokuituliittymän tarve ei katso käyttäjän ikää

  Nopean ja luotettavan laajakaistapalvelun mukana valokuidulla voidaan toimittaa myös televisiopalveluita.
  Televisiota katsovat kaikki kansalaiset ikään katsomatta, joku enemmän ja toinen vähemmän. Yhtä kaikki, televisio on yhä keskeinen elementti monessa kodissa ja sen ääreen istahtaa jokainen joskus. Kaapelitelevisio ja IPTV-pohjainen BLC TV -palvelu ovat huolettomia valintoja, asuitpa omakotitalossa tai taloyhtiössä.

  Myös internetpalveluille löytyy käyttäjiä kaikista ikäryhmistä.
  Mitä tulee valokuidun mahdollistamaan nopeaan ja luotettavaan laajakaistaan, niin myös internetpalveluille löytyy käyttäjiä kaikista ikäryhmistä. Erilaiset viihdepalvelut, suoratoistopalvelut, opiskelu ja koulutyöt, etätyöt, kiinteistöautomaatio ja valvonta, etälääkäri- ja hoivapalvelut, kiinteistön turvaaminen, verkkopelaaminen... varmatoiminen laajakaista tuo iloa ja hyötyä elämään.

   

   

  Verkkopeleissä voittajalla on valokuitu

  Peliharrastus on kasvattanut viime vuosina valtavasti suosiotaan. Älypuhelimesta löytyy yhä useammalta ainakin yksi pelisovellus, ja tietokoneella internetiä selaillessa on helppo löytää toinen toistaan viihdyttävämpiä nettipelejä. Vaativampaa pelattavaa kaipaavat hakeutuvat puolestaan elektronisen urheilun, eSportsin pariin.

  Verkkopelaaminen on monelle lapselle ja nuorelle - ja aika monelle aikuisellekin - merkityksellinen ja tärkeä harrastus. Olipa pelivälineenä pelikonsoli tai tietokone, verkossa pelaaminen vaatii paljon laajakaistayhteydeltä. Jos haaveilee urasta peliammattilaisena, tai ylipäätään haluaa osallistua peleihin muutenkin kuin katsojan roolissa, on kiinteä, symmetrinen laajakaistapalvelu, jossa on mahdollisimman pieni viive ainoa oikea valinta.

   

   

  Tyypillisesti omakotialueilla verkko rakentuu seuraavasti:

  • Alueen kiinteistöjen kartoitus ja ennakkomyynti - löytyykö alueelta riittävä kysyntä verkkoa varten
  • Verkon suunnittelu, jos riittävä kysyntä löytyy
  • Maastosuunnittelu, kaivuureittien ja kiinteistöjen liittymien merkkaukset
  • Kaivinkone saapuu ja rakennustyöt alkavat. Nyt on viimeistään aika tilata liittymäsi!
  • Verkon teletekniset työt (kytkennät, liitännät, jakamotyöt)
  • Liittymien käyttöönottoasennukset tilaajille
  • Verkko on valmis
  • Ympäristön siistimis- ja korjaustyöt kaivuutöiden jäljiltä

  Haluatko lisätietoa valokuidusta tai tarvitsetko apua liittymätilauksen tekemisessä? Jätä yhteydenottopyyntö myyjillemme!

  Paljonko se maksaa?

  Omakotitalon valokuituliittymän hinta vaihtelee alueittain. Edullisinta liittymän hankkiminen on siinä vaiheessa, kun alueen verkkoa rakennetaan. Katso hinnat oman alueesi hankesivuilta.

  Katso muiden alueiden BLC Valo -hinnastomme täältä. Tekemällä itse piha-alueesi kaivuutyöt voit saada lisää säästöä. Ja muistathan, että liittymän voi hankkia myös osamaksulla. Maksuaika voi olla jopa 60 kk, jolloin kuukausierä jää vain muutamaan kymmeneen euroon. Kysy lisää osamaksusta asiakaspalvelustamme!

  Valokuituopas omakotitalossa asujalle

  Me uskomme, että kaikki tarvitsevat kuidun – viimeistään 2020-luvulla! Olemme koonneet avuksesi tietopaketin valokuidusta. Lataa valokuituopas omakotitalon omistajalle ja lue lisää!

  Lataa valokuituopas

   

  Lue lisää valokuidusta blogistamme

  Katso kaikki blogipostaukset

  Oppaasi turva- ja tietotekniikassa