<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1335718923188186&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Hae sivustolta

Aloita kirjoittamalla vähintään 3 merkkiä

  Layer -1

  Kulunvalvonta

  Kulunvalvonnan avulla teidät kuka tiloissa kulkee

  Hyvin suunniteltu kulunvalvontajärjestelmä on turvallinen ja vaivaton tapa hallita kiinteistön kävijöiden liikkumista rajaamalla pääsyoikeuksia yrityksen, kiinteistön tai teollisuusalueen tiloihin. 

  Ota yhteyttä ja asiantuntijamme. Kauttamme saat kerralla kaikki tarvitsemasi palvelut ja järjestelmät kätevästi yhdeltä luukulta. 

   

  Kulunvalvonta ohjaa, valvoo ja rajaa tilojen käyttöä

  Järjestelmän nimensä mukaisesti kulunvalvontajärjestelmän keskeisin tehtävä on lisätä kiinteistön turvallisuustasoa valvomalla henkilöiden kulkua kiinteistön tiloissa kulkutunnisteilla ja lukijoilla.

  Järjestelmällä voidaan ohjata joustavasti ja tehokkaasti kiinteistön käyttäjien kulkuoikeuksia ja vastaavasti rajoittaa asiattomien pääsyä kiinteistön tiettyihin osiin. Järjestelmä tuottaa samalla myös arvokasta tietoa tilojen käyttöasteista.

  Tämä lisää merkittävästi turvallisuutta, kun on tarkka tieto siitä, että kuka kiinteistön tiloja käyttää ja milloin.

  Sähköiset kulkutunnisteet

  Tunnisteita ja kulkuoikeuksia voidaan hallinnoida paikallisesti tai etänä eikä kalliisiin lukkojen sarjoituksiin ole tarvetta.

  Henkilölle luovutetun tunnisteen kulkuoikeus voidaan poistaa välittömästi tai kulkuoikeus voidaan määrittää voimaan vain tiettyinä päivinä tai kellonaikoina.  

  Moderneissa kulunvalvontajärjestelmissä voidaan perinteisten kulkutunnisteiden sijaan käyttää mobiililaitteita tai biometristä tunnistautumista.  

  Integroitavissa myös työajanseurantaan

  Kiinteistössä liikkuvista jää tunnistetiedot, joita voidaan hyödyntää esimerkiksi kulunvalvontajärjestelmään integroidussa työajanseurantaohjelmassa.

  Monipuoliset lisäominaisuudet takaavat järjestelmän soveltuvuuden erilaisiin käyttökohteisiin alkaen yhden oven valvonnasta aina vaativiin, laajoihin kohteisiin. 

  Tutustu lisää työajanseurannan ratkaisuihimme.

  ABLOY OS -järjestelmällä hallitset kiinteistön turvallisuuden ja liikkumisen ekosysteemiä.
  ABLOY FLEXIM on moderni työajanseurantajärjestelmä jonka käyttö ei katso aikaa tai paikkaa.

  Pääkäyttöpalvelut

  Teknisen ratkaisun lisäksi tarjoamme asiakkaillemme myös asiantuntevat pääkäyttöpalvelut. Hoidamme nopeasti ja joustavasti esimerkiksi kulunhallintaan liittyvien kulkuoikeuksien muutokset ja päivitykset. 

  Haluatko kuulla lisää?

  Pyydä tarjous oheisella lomakkeella

  Asiantuntijamme ovat sinuun pikaisesti yhteydessä.
  Oppaasi turva- ja tietotekniikassa