<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1335718923188186&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Hae sivustolta

Aloita kirjoittamalla vähintään 3 merkkiä

  Layer -1

  Kulunvalvonta

  Kulunvalvonta ja kulunhallinta

  Hyvin suunniteltu kulunvalvontajärjestelmä on turvallinen ja vaivaton tapa hallita kiinteistön kävijöiden liikkumista. BLC Turvan asiantuntijat auttavat valitsemaan kiinteistösi tarpeisiin sopivan kulunvalvontakokonaisuuden.

   

  Kulunhallinta rajaa, ohjaa ja turvaa käyttäjiä

  Sähköinen kulunhallintajärjestelmä yhdessä ajantasaisen lukitusjärjestelmän kanssa ohjaa joustavasti ja tehokkaasti kiinteistön käyttäjien kulkuoikeuksia ja vastaavasti rajoittaa asiattomien pääsyä kiinteistön tiettyihin osiin. Lisäksi kulunhallintajärjestelmä mahdollistaa käyttöoikeuksien hallinnoimisen, muuttamisen ja poistamisen nopeasti, jolloin turvallisuustaso voidaan ylläpitää tehokkaasti. Kiinteistössä liikkuvista jää tunnistetiedot, joita voidaan hyödyntää esimerkiksi kulunvalvontajärjestelmään integroidussa työajanseurantaohjelmassa.

  Monipuoliset lisäominaisuudet takaavat järjestelmän soveltuvuuden erilaisiin käyttökohteisiin alkaen yhden oven valvonnasta aina vaativiin, laajoihin kohteisiin. 

  Kulunvalvontajärjestelmät

  Kulunvalvontajärjestelmällä helpotetaan kiinteistön tiloissa liikkumista, rajoitetaan pääsyä tarpeiden mukaisesti sekä valvotaan tiloja ja ovia reaaliajassa.  

  Henkilölle luovutetun tunnisteen kulkuoikeus voidaan poistaa välittömästi tai kulkuoikeus voidaan määrittää voimaan vain tiettyinä päivinä tai kellonaikoina.  

  Moderneissa kulunvalvontajärjestelmissä voidaan perinteisten kulkutunnisteiden sijaan käyttää mobiililaitteita tai biometristä tunnistautumista.  

  Ota yhteyttä asiantuntijoihimme niin kerromme mielellämme lisää toteuttamistamme järjestelmistä ja suunnittelemme juuri sinun tarpeisiisi sopivan ratkaisun! 

  Pääkäyttöpalvelut

  Teknisen ratkaisun lisäksi tarjoamme asiakkaillemme myös asiantuntevat pääkäyttöpalvelut. Hoidamme nopeasti ja joustavasti esimerkiksi kulunhallintaan liittyvien kulkuoikeuksien muutokset ja päivitykset. Lue lisää pääkäyttöpalveluistamme täältä.

  Lisätietoja avainhallinta-palveluistamme löydät täältä!

  BLC Turva toteuttaa kulunvalvonta- ja kulunhallintajärjestelmien suunnittelut, asennukset, käyttöönottokoulutukset sekä huollot ja ylläpidon. Kysy lisää lähimmän toimipisteemme asiantuntijoilta tai jätä meille yhteydenottopyyntö!

  Haluatko kuulla lisää?

  Jätä yhteydenottopyyntö oheisella lomakkeella!

  Oppaasi turva- ja tietotekniikassa