<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1335718923188186&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Hae sivustolta

Aloita kirjoittamalla vähintään 3 merkkiä

  Layer -1

  Kiinteistöjen lukitusjärjestelmät

  Lukitusjärjestelmät mekaanisista digitaalisiin älylukkoihin

  Luotettava lukitusjärjestelmä on turvallisen kiinteistön perusta. Siksi se vaatii säännöllistä seurantaa ja ylläpitoa. Lukitusturvallisuus on kokonaisuus, joka kattaa avainturvallisuuden, lukitustuotteet, sarjoituksen, ylläpidon ja huollon.

  BLC Turva tarjoaa kattavat palvelut ja tuotteet kiinteistöjen turvalliseen lukitukseen taloyhtiöistä julkisen sektorin kiinteistöihin. Ammattitaitoiset lukkosepät opastavat sinua oikean järjestelmän valinnassa. Tutustu järjestelmiimme ja jätä meille yhteydenottopyyntö!

  Pyydä tarjous palveluistamme

  Lukitussuunnittelu luo pohjan

  Lukitusturvallisuus lähtee hyvästä lukitussuunnitelmasta. Lukitussuunnitelmaan määritellään luotettava ja turvallinen oviympäristö, sujuva ja tarkoituksenmukainen avaintenhallinta, pääsyoikeudet, paloturvallisuus sekä hätäpoistumisteiden esteettömyys.

  BLC Turvan asiantuntijat laativat kiinteistöllenne soveltuvan lukitussuunnitelman oli kyseessä pieni tai suuri kiinteistö. Suunnittelemme myös rakennusaikaisia lukitusturvaratkaisuja. 

  Monipuoliset huoltopalvelu

  Jotta lukitusjärjestelmät toimivat luotettavasti, niitä tulee huoltaa ja testata säännöllisesti läpi järjestelmän elinkaaren.

  BLC Huolto -palvelusopimus sisältää ennakoivat vuosihuollon huoltotoimenpiteet sekä säännöllisen järjestelmien testauksen.

  Asiakastarina

  Soljuvaa kulkemista Tampereen Ranta-Tampellassa

  Tampereelle on kohonnut viime vuosina mm. YIT:n rakennuttamana uusi ja moderni asuinalue nimeltä Ranta-Tampella, joka sijaitsee aivan keskustan tuntumassa ja Näsijärven rannalla.

  Ranta-Tampellan korttelin 420 rakentaminen on alkanut jo vuonna 2016 ja olemme alusta asti olleet YIT:n lukitus- ja turvaurakoinnin kumppanina jo yhteensä kahdeksassa taloyhtiökohteessa. Viimeisin uudenkarhea kohde AS Oy Tampereen-Itäviitta luovutettiin asukkaille joulukuussa 2023.

  Kulkemisen helppous näkyy myös kohteeseen valikoiduissa lukitus- ja turvallisuusratkaisuissa. Moderniin kohteeseen tuli asuinhuoneistojen oviin varmatoiminen ABLOY Easy -mekaaninen lukitusjärjestelmä ja kulkemisen helppoudesta yleistiloissa vastaa oviautomatiikka sekä kulunhallintajärjestelmä.

  Asiakastarina

  Turun tuomiokirkon lukitusjärjestelmä uudistetaan

  Turun tuomiokirkon lukitusjärjestelmä uudistetaan, sillä kohteessa on alkamassa merkittävä peruskorjaus ja tarpeena on saada parannettua turvallisuutta hallitsemalla kiinteistön käyttäjien kulkuoikeuksia entistä tarkemmin peruskorjauksen aikana ja sen jälkeen.

  Tutustu lisää järjestelmiin

  Elektromekaanisessa lukitusratkaisussa käytössäsi on edelleen fyysinen avain, joka toimii myös kulkutunnisteena ja on liitettävissä kulunhallintajärjestelmään.

  Liikkumista helpottava sähköinen lukitus on miellyttävä ja turvallinen ratkaisu kiinteistöihin, joissa kulkuoikeus- ja lukitustarpeet voivat muuttua usein tai joissa muutostarpeisiin tulee reagoida nopeasti.

  Liikkumista helpottava sähköinen lukitus on miellyttävä ja turvallinen ratkaisu kiinteistöihin, joissa kulkuoikeus- ja lukitustarpeet voivat muuttua usein tai joissa muutostarpeisiin tulee reagoida nopeasti.

  Kauttamme saat halutessasi aina kokonaisvaltaisen turvaratkaisun: teknisten järjestelmien ja palveluiden lisäksi toimitamme tarpeidenne mukaiset lisävarusteet. 

  Haluatko lisätietoja?

  Jätä yhteydenottopyyntö oheisella lomakkeella!

  • ABLOY
  • Bosch
  • GEZE
  • iloq - Making life accessible
  • Dormakaba
  • Schneider Electric
  • ABLOY valtuutettu
  Oppaasi turva- ja tietotekniikassa