<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1335718923188186&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Hae sivustolta

Aloita kirjoittamalla vähintään 3 merkkiä

  Layer -1

  Kiinteistöjen lukitusjärjestelmät

  Lukitusjärjestelmät mekaanisista digitaalisiin älylukkoihin

  Luotettava lukitusjärjestelmä on turvallisen kiinteistön perusta. Siksi se vaatii säännöllistä seurantaa ja ylläpitoa. Lukitusturvallisuus on kokonaisuus, joka kattaa avainturvallisuuden, lukitustuotteet, sarjoituksen, ylläpidon ja huollon.

  BLC Turva tarjoaa kattavat palvelut ja tuotteet kiinteistöjen turvalliseen lukitukseen taloyhtiöistä julkisen sektorin kiinteistöihin. Ammattitaitoiset lukkosepät opastavat sinua oikean järjestelmän valinnassa. Tutustu järjestelmiimme ja jätä meille yhteydenottopyyntö!

  Pyydä tarjous palveluistamme

  Lukitussuunnittelu luo pohjan

  Lukitusturvallisuus lähtee hyvästä lukitussuunnitelmasta. Lukitussuunnitelmaan määritellään luotettava ja turvallinen oviympäristö, sujuva ja tarkoituksenmukainen avaintenhallinta, pääsyoikeudet, paloturvallisuus sekä hätäpoistumisteiden esteettömyys.

  BLC Turvan asiantuntijat laativat kiinteistöllenne soveltuvan lukitussuunnitelman oli kyseessä pieni tai suuri kiinteistö. Suunnittelemme myös rakennusaikaisia lukitusturvaratkaisuja. 

  Elektromekaanisessa lukitusratkaisussa käytössäsi on edelleen fyysinen avain, joka toimii myös kulkutunnisteena ja on liitettävissä kulunhallintajärjestelmään.

  Liikkumista helpottava sähköinen lukitus on miellyttävä ja turvallinen ratkaisu kiinteistöihin, joissa kulkuoikeus- ja lukitustarpeet voivat muuttua usein tai joissa muutostarpeisiin tulee reagoida nopeasti.

  Liikkumista helpottava sähköinen lukitus on miellyttävä ja turvallinen ratkaisu kiinteistöihin, joissa kulkuoikeus- ja lukitustarpeet voivat muuttua usein tai joissa muutostarpeisiin tulee reagoida nopeasti.

  Kauttamme saat halutessasi aina kokonaisvaltaisen turvaratkaisun: teknisten järjestelmien ja palveluiden lisäksi toimitamme tarpeidenne mukaiset lisävarusteet. 

  BLC Turvalla on pitkä kokemus meriteollisuuden turvallisuusratkaisuista. Tutustu äänievakuointi- ja lukitusratkaisuihin, jotka suunnitellaan erityisesti meriteollisuuden tarpeisiin.

  • ABLOY
  • Bosch
  • GEZE
  • iloq - Making life accessible
  • Dormakaba
  • Schneider Electric
  • ABLOY valtuutettu
  Haluatko lisätietoja?

  Jätä yhteydenottopyyntö oheisella lomakkeella!

  Oppaasi turva- ja tietotekniikassa