<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1335718923188186&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Hae sivustolta

Aloita kirjoittamalla vähintään 3 merkkiä

  Layer -1

  Turvajärjestelmät

  Alan luotettavimmat järjestelmät ihmisten ja omaisuuden suojaksi

  Tarjoamme Suomen kattavimman kattauksen erilaisia turvatekniikan järjestelmiä ja asiantuntijamme opastavat yritystäsi rakentamaan kattavan ja kuitenkin hyvin hallinnoitavan turvajärjestelmäkokonaisuuden. Tutustu vaihtoehtoihin ja jätä meille yhteydenottopyyntö!

  Pyydä tarjous palveluistamme

  Hyvin suunniteltu kulunvalvontajärjestelmä on turvallinen ja vaivaton tapa hallita kiinteistön kävijöiden liikkumista.

  Kameravalvonta on tehokas ja olosuhteista riippumaton tapa ehkäistä henkilöihin ja omaisuuteen kohdistuvia turvallisuusriskejä. 

  Digitaalinen työajanseuranta on nykyaikainen ja kustannustehokas tapa korvata perinteiset tuntikortit ja manuaalisesti suoritettava työajan laskenta.

  Varmista kiinteistöösi kattava paloturvaratkaisu. Tutustu paloturvallisuustuotteisiimme täällä ja jätä yhteydenottopyyntö niin kerromme lisää!

  Jotta turvajärjestelmät toimivat luotettavasti, niitä tulee huoltaa ja testata säännöllisesti. BLC Huolto -palvelusopimus sisältää ennakoivat vuosihuollon huoltotoimenpiteet sekä säännöllisen järjestelmien testauksen. 

  Oppaasi turva- ja tietotekniikassa