<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1335718923188186&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Hae sivustolta

Aloita kirjoittamalla vähintään 3 merkkiä

  logo-blc-telecom

  Lähiverkko ja WLAN

  Lähiverkko ja WLAN

  Tarvitsitpa yhteyksiä yrityksesi toimipaikkojen tai työpisteiden välille tai vaikkapa langattoman vierailijaverkon asiakkaiden käyttöön, BLC Telecomin asiantuntijat ovat palveluksessasi. BLC Oppaasi tietotekniikassa.

  Lähiverkko, yritysverkko ja WLAN

  Toimiva lähiverkko on yrityksen sydän. Hyvin suunniteltuna, huolellisesti toteutettuna ja ammattimaisesti ylläpidettynä yrityksen lähiverkko tehostaa toimintaa tietoturvallisesti sekä säästää kustannuksia. Hyödynnä asiantuntijuutemme ja pitkä kokemuksemme; kun haussa on kytkinverkko (switch), toimipisteiden väliset yhteydet (WAN), controller- tai keskitetysti ohjattu WLAN-verkko, toimipisteiden välinen reititys, yrityksesi verkon erottelu (virtualisointi) – pyydä tarjous!

  Kytkinverkko yhdistää verkkosi sekä siihen yhdistyvät päätelaitteet. Kytkinverkkoa tulee voida hallita ja valvoa. Toteutamme yrityksellesi halutessasi tarvekartoitetun kytkinverkon, joka vastaa yrityksesi nykyiseen tarpeeseen. Kytkinverkko voi toteuttaa myös verkkosi jaon toiminnallisiin kokonaisuuksiin (virtualisoinnin). Virtualisoinnilla voidaan esimerkiksi parantaa yrityksesi sisäistä tietoturvaa. Kytkinverkko voi olla myös osa yrityksesi verkkoon liittymisen pääsynhallintaa (tietoturvaa) esimerkiksi 802.1X ohjauksella.

  Jos yritykselläsi on useita toimipisteitä, yhdistämme ne yhdeksi loogiseksi verkoksi BLC Yrityssilta tuoteperheellä (WAN yhteydet). BLC Yrityssilta liittymäpalvelulla yrityksesi lähiverkko voidaan laajentaa tietoturvallisesti myös ilman toimipistekohtaista palomuuria.

  WLAN (WiFi) -verkko on jouheva tapaa liittää loppukäyttäjälaitteesi yrityksesi lähiverkkoon. Toteutamme WLAN-verkkosi suunnittelemalla tukiasemasijoittelun ja keskitetyn hallinnan. Verkko voi sisältää useita virtuaalisia osia (SSID) sekä eritasoisia pääsyn hallinnan toimintatapoja, jolloin voit luottaa verkkosi riittävään tietoturvaan.

  Yrityksesi verkko voi tarvita myös kattavaa sisäistä tietoturvaa. Verkkosi virtualisoitujen osien väliseen liikennöintiin on saatavilla palomuuritason liikenteenvalvonta ja reititystä.

  Toimiva lähiverkko tarvitsee laitteita. Tarvittavat laitteet voi ostaa tai hankkia kuukausimaksullisena BLC Aktiivilaitepalveluna. Aktiivilaitepalvelumme tarjoaa huolettoman ratkaisun paikallisen lähiverkon aktiivilaitteiden hankinnalle ja ylläpidolle.

  Millaisia ovat sinun yrityksesi lähiverkkotarpeet? Ammattimaisesti toteutetussa verkossa on kuhunkin tarkoitukseen parhaiten sopivat laitteet, riittävä kapasiteetti sujuvaan työskentelyyn ja tietoturva kunnossa. BLC:ltä saat yrityksesi tarpeita vastaavan verkon suunnittelun, asennuksen, käyttöönoton ja ylläpidon – ota yhteyttä yritysmyyjiimme ja kysy lisää!

  Haluatko lisätietoa lähiverkosta, yritysverkosta, WLAN toteutuksesta?

  Jätä yhteydenottopyyntö myyjillemme!

  Oppaasi turva- ja tietotekniikassa